İzin İçin Rapor

1101

Öğrenci
Yüksek lisans tezim bitmek üzereyken danışmanım yüzünden süreç uzadı. Haftaya cumaya kadar teslim etmem gerekiyor ama ekleme ve değişikliklerin yapılacağı söylendi danışman trafından ve sürüncemede bırakıldı her şey. 5 gün izin alıp gelmem istendi. Şehir dışında bir okulda araştırma görevlisi olarak çalıştığım için izin almakta da zorlanıyorum. Rapor al gel 5 günde düzeltmeye calış, yoksa 4 ay düzeltme alırsan jüride daha çok uğraşırsın dediler (iki hafta önce tezde eksik yok, getir imzalıyım demişti neyse). Ocaka kadar bitmesi gerekiyor tezin. raporu nerden nasıl alabileceğim konusunda bilgilendirebilir misiniz? Şehir dışından alınan rapor dikkate alınıyor mu onu da bilmiyorum. bir de rapor aldıktan sonra çalıştığım yerin dekanıyla problem yaşar mıyım.

mythbuster

Öğrenci
hocam rapordan kasıt sağlık raporu ise ben yüksek lisans için gittiğim sehirde gece 12den sonra acilden 5 günlük rapor alıyorum.bu konuda çalıştığım kurumda bir bir sorun yaşamadım çünkü görev yerim ve okulum arasında 1500km var

pinko_34

Öğrenci
hocam rapordan kasıt sağlık raporu ise ben yüksek lisans için gittiğim sehirde gece 12den sonra acilden 5 günlük rapor alıyorum.bu konuda çalıştığım kurumda bir bir sorun yaşamadım çünkü görev yerim ve okulum arasında 1500km var

hocam gece 12den sonra almanızın sebebı nedır acıl dıye hemen verıyorlarmı=?

mythbuster

Öğrenci
hocam gece 12den sonra almanızın sebebı nedır acıl dıye hemen verıyorlarmı=?

hayır hocam acilden rapor almak şu sıralar zor oluyor. 12den sonra almamın sebebi hem mesaiden önce hastaneye gidebileceiğim en uygun saat hem de bu şekilde 5 gün rapor yeterli oluyor. pazar günü gidersem doğal olarak 6 gün almam gerekiyor. ayrıca pazar günü acilden sadece giriş yapıp pazartesi günü herhangi bi poliklinikten 5 gün raporda alınabiliyor. yani benim kururumum bunu kabul ediyor en azından