izmir de yabancı dil kursu

gs266

Öğrenci
Değerli hocalarım ve arkadaşlar, ben araştırma görevlisiyim şuanda, hafta sonlarımı değerlendirmek için yabancı dil kursuna gitmek istiyorum ama ne önerirsiniz, YDS ye yönelik mi bir kursa gitmeliyim,yoksa genel ingilizcemi olmalı, yazma ve okuma yeteneğimi geliştirmem gerekiyor.
Ayrıca izmir de önerebilceğiniz bir kurs varmı.
teseşşürlerrr
 

irem!

Öğrenci
Bende YDS ve ALES kursuna yazılmayı düşünüyorum bir çok kişiden TASARI AKADEMİYİ duydum geçen yıl ALES sınıf ortalamaları 83 puanmış YDS konusunda da sınava yönelik olarak çok iyi bir şekilde hazırlıyorlarmış yoğun bir programları varmış giden arkadaşlarım çok memnun kaldıklarını söylüyorlar bende en azından gidip görüşmeyi düşünüyorum edindiğim bilgileri buradan paylaşırım.
 

alevozur

Öğrenci
YDS puanınızı da yükseltmekse amacınız elbette yds kursunu öneririm. uzun dönem bir kursa katıldığınız taktirde grammer bilginiz ve ciddi anlamda akademik kelime bilginiz olur. elinizdeki bilgiyi konuşma kluplerine dahil olarak kullanırsanız konuşma anlamında da ciddi ilerleme sağlarsınız. amacınız sadece dil öğrenip konuşmaksa genel ingilizce kurslarından birine gitmelisiniz.
 

dr.caligari22

Öğrenci
Merhaba, ben birkaç gün önce English Time'a kaydımı yaptırdım, Konak'ta şubeleri var, ağustos sonuna kadar indirimdeymiş 120 saatlik bir kur 550 liraya düşmüş 1500 tl'den. Kayıtta ne tür bir eğitim almak istediğini soruyorlar zaten ona uygun olarak belirliyorlar ingilizce seviyenize göre. ben tavsiye ederim
 
Üst