İzmir için ALES kursu tavsiyesi

ksg

Öğrenci
İzmir de ALES için tavsiye edebileceğiniz Dersaneleri paylaşırsaniz çok sevinirim. bu acil cevaplanmasi istenen bi başlıktir 😊 malum hızlandırılmis eğitim lazim, yumurta kapıya dayandı biraz 😁

Bununla birlikte bildiginiz ales+yds paketi sunan iyi bir yer de var mi? (İzmir için yine)

D

Dikkat

Guest
Genel olarak hiç bir kursta eğitim öğretim faaliyeti olmaz, yine de kayıt yaptırmadan önce şu soruları sorun.

1) Ders verecek olan kişilerin isimleri ve son 2 ALES sınavından aldıkları puan nedir?
93-94 puan altı birisi derslere girecekse hiç kayıt yaptırmayın. Ayrıca eğer hoca ismi değişirse kaydınızı sildireceğinizi ve hiç bir ödeme yapmayacağınızı da belirtin.

2) Dershaneye ders verenlerin kaç saat çalıştıklarını ve ne kadar maaş verdiklerini sorun.
Siz bu soruyu sorunca afallayıp saçma sapan cevap vereceklerdir. Kayıt yaptırmayın.

3) Ders verecek olan kişilerle tanışıp, neden dershanelerde çalıştığını sorun.
Size mantıklı bir sebep veremiyorsa, devletten fazla kazandığını iddia ediyorsa, devletten daha rahat olduğunu iddia ediyorsa filan kayıt yaptırmayın.

Unutmayın ki ALES'ten 90-93 alabilecek olan kişi zaten 3 kuruş paraya dershanelerde çalışmaz. ALES'ten 80 alan birinin de size öğretebileceği hiç bir şey yoktur ki zaten ALES sınavı hız ve taktik sınavıdır, bilgi istemez...

Yukarıda saydığım soruları sorduktan sonra eminim ki değil İzmir, tüm Türkiye'de herhangi bir kurs bulamayacaksınız. :)