Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Kadınların Facebook'taki Ürün Sayfalarını Takip Etme Amaçlarının Kullanım ve Doyumlar Yaklaşımı Bağlamında İrdelenmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="denizm" data-source="post: 178127" data-attributes="member: 45098"><p><em><strong><em>Öncelikle desteğiniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Mr. December'in söylediği gibi ben anketin yanıtlanmasını rica ederken, kadın sınırlılığını belirtiyorum, dolayısıyla katılımcının bu önşarta uyduğunu varsayıyorum. Toplumsal cinsiyet meselesine ilişkin bir kısım olsaydı çalışmamda, daha detaylı bir cinsiyet vurgusuna gitmeyi tercih ederek, kadın ve erkek kısıtından da çıkardım. </em></strong></em></p><p><em><strong><em></em></strong></em></p><p><em><strong><em>Cinsiyet ayrımına giderek yalnızca "kadın" deme sebebim, tezimin kuramsal boyutundaki tartışmaların kadınlar üzerine yoğunlaşmasından kaynaklanıyor. Erkekleri de kattığım bir anket olsaydı, kadınlarla ilgili verilere elbet yine ulaşırdım ancak homojen olarak tek ve yalnız amaçlanan kitleyle iletişim kuruyor olmanın uygulama anlamında kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. </em></strong></em></p><p><em><strong><em></em></strong></em></p><p><em><strong><em>Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar...</em></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="denizm, post: 178127, member: 45098"] [I][B][I]Öncelikle desteğiniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Mr. December'in söylediği gibi ben anketin yanıtlanmasını rica ederken, kadın sınırlılığını belirtiyorum, dolayısıyla katılımcının bu önşarta uyduğunu varsayıyorum. Toplumsal cinsiyet meselesine ilişkin bir kısım olsaydı çalışmamda, daha detaylı bir cinsiyet vurgusuna gitmeyi tercih ederek, kadın ve erkek kısıtından da çıkardım. Cinsiyet ayrımına giderek yalnızca "kadın" deme sebebim, tezimin kuramsal boyutundaki tartışmaların kadınlar üzerine yoğunlaşmasından kaynaklanıyor. Erkekleri de kattığım bir anket olsaydı, kadınlarla ilgili verilere elbet yine ulaşırdım ancak homojen olarak tek ve yalnız amaçlanan kitleyle iletişim kuruyor olmanın uygulama anlamında kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar...[/I][/B][/I] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Kadınların Facebook'taki Ürün Sayfalarını Takip Etme Amaçlarının Kullanım ve Doyumlar Yaklaşımı Bağlamında İrdelenmesi