Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kadronun Başka Üniversiteye Taşınması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="marikuri" data-source="post: 509059" data-attributes="member: 48262"><p>Merhabalar,</p><p>YÖK yurtdışı doktora bursundan ötürü zorunlu hizmetimi Dr. Öğr. Üyesi olarak bir üniversitede yapmaktayım. Toplam 9 sene olan mecburi hizmetimin son 2 senesi kalmış bulunmakta. Doktora için yurtdışına gitmeden önce 33. maddeye tabiydim ve 1416 sayılı kanun uyarınca lisansüstü eğitim için yurtdışına gönderildim. </p><p>Kadronun bu durumda başka bir üniversiteye taşınması mümkün olur mu? Eğer böyle birşey mümkünse, bulunduğunuz üniversitenin rektör onayı yeterli midir, ne gibi bir süreç izlemek gerekir bunun için? Gideceğiniz yerin kadro talebinde bulunması veya kadro ilanına çıkması gerekir mi? Yoksa doğrudan kadronun taşınması gibi birşey mümkün müdür? </p><p>Şimdiden bilgiler için çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marikuri, post: 509059, member: 48262"] Merhabalar, YÖK yurtdışı doktora bursundan ötürü zorunlu hizmetimi Dr. Öğr. Üyesi olarak bir üniversitede yapmaktayım. Toplam 9 sene olan mecburi hizmetimin son 2 senesi kalmış bulunmakta. Doktora için yurtdışına gitmeden önce 33. maddeye tabiydim ve 1416 sayılı kanun uyarınca lisansüstü eğitim için yurtdışına gönderildim. Kadronun bu durumda başka bir üniversiteye taşınması mümkün olur mu? Eğer böyle birşey mümkünse, bulunduğunuz üniversitenin rektör onayı yeterli midir, ne gibi bir süreç izlemek gerekir bunun için? Gideceğiniz yerin kadro talebinde bulunması veya kadro ilanına çıkması gerekir mi? Yoksa doğrudan kadronun taşınması gibi birşey mümkün müdür? Şimdiden bilgiler için çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kadronun Başka Üniversiteye Taşınması