Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ÜNLÜ-DÜŞÜNÜR" data-source="post: 444759" data-attributes="member: 51608"><p>Arkadaşlar hepimiz yerden göğe kadar haklıyız bu kadar haklı olup bu kadar zor ve karmaşık bi durumda kalmamıştık..Bu nedir böyle.Aallah kitap inandığınız ne varsa onun aşkına bi cevap verin.Yok mu Ada'm gibi biri şu kocaaaaaa hükümette aklı başında biri hiç mi yok.Bugün dünyaca ünlü cerrahlarıda aldılar içeri!!!bu ne hal ya...HERGÜN ONLARCA AKADEMİSYEN SAVCI HAKİM!!!BENİM İKİ KUZENİM ALAKASININ ALAKASI BİLE YOK FETÖYLE!!</p><p>BİRİ SAVCI KUZENİMİN HEPİMİZ ŞOKTAYIZ...Nasıl ya NE ALAKA!!NE FETÖ NE BAŞKA CEMAAT NE SİYASET KENDİ HALİNDE BİRYDİ..BİRİ DESE İNANMAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEKİ İNSANI BOŞ YERE YOK YERE SAFSATALARLA İÇERİ ALDILAR.ATATÜRKCÜ YDÜ VE İNANILMAZ HOŞGÖRÜLÜ BİRİ.TERÖR ŞUBESİNE GÖTÜRÜP HAPSE ATTILAR .TERÖRLE MÜCADELE !!NE BU NE SAÇMALIK BU!!ne terörü be..Bu NE SAÇMALIK.BİZİM AİLEDE KİMSE YOK ORADAN BURADAN EVLERDE KALAN YOK CEMAATCİ YOK SÜKEYMANCI ..şuan kuzenim içerde.Kac yıllık savcı..Ortada bi sebep yok..KENDİ AĞLIYOR ÇOCUKLARI AĞLIYOR..YOKMU AKLI BAŞINDA BİRİ DUR DİYECEK..YA BEN KENDİMİ UNUTTUM ARTIK ..BU CEKTİĞİMİZİ KİM DUYACAK..kim ..</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Gercekten ülkEcek bunalımdayız..UMARIM AKLANIR İŞLERİMİZE GERİ DÖNERİZ.İçeri alınan masumlar tez zamanda cıkar umarım...Gercekten bu ülkede yaşam Hakkı'mızı elimizden aldılar..Masumları niye yakıyorsunuz neden ???NEDEN!!!BORCU MU VAR EVLİ Mİ??derdi mi HASTA SIMI VAR!!!kimsenin umrunda değil.Hepimiz kıclarımıza tekmeyi yedik????ve kimse işe almaya yanaşmıyor..iş mülakatında geri çekildiler hemen.</p><p>hastaneye gidiyorum ayda bir rahatsızlığım var.Şuan cebimde 5kuruşum yok.Aileme de bakıyorum.ALLAHIM SESİMİ DUY.Benim gibi masumları yakma</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Kayyum atandı diye atılmayız bizim ne günahımız var dedik sevindik!!Kayyum atadıktan sonra neden kapattın!!!!İLŞKİSİ OLANLARI ATSAYDIN YA!!!BUNCA PERSONELİN SUCU NE!!!???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÜNLÜ-DÜŞÜNÜR, post: 444759, member: 51608"] Arkadaşlar hepimiz yerden göğe kadar haklıyız bu kadar haklı olup bu kadar zor ve karmaşık bi durumda kalmamıştık..Bu nedir böyle.Aallah kitap inandığınız ne varsa onun aşkına bi cevap verin.Yok mu Ada'm gibi biri şu kocaaaaaa hükümette aklı başında biri hiç mi yok.Bugün dünyaca ünlü cerrahlarıda aldılar içeri!!!bu ne hal ya...HERGÜN ONLARCA AKADEMİSYEN SAVCI HAKİM!!!BENİM İKİ KUZENİM ALAKASININ ALAKASI BİLE YOK FETÖYLE!! BİRİ SAVCI KUZENİMİN HEPİMİZ ŞOKTAYIZ...Nasıl ya NE ALAKA!!NE FETÖ NE BAŞKA CEMAAT NE SİYASET KENDİ HALİNDE BİRYDİ..BİRİ DESE İNANMAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEKİ İNSANI BOŞ YERE YOK YERE SAFSATALARLA İÇERİ ALDILAR.ATATÜRKCÜ YDÜ VE İNANILMAZ HOŞGÖRÜLÜ BİRİ.TERÖR ŞUBESİNE GÖTÜRÜP HAPSE ATTILAR .TERÖRLE MÜCADELE !!NE BU NE SAÇMALIK BU!!ne terörü be..Bu NE SAÇMALIK.BİZİM AİLEDE KİMSE YOK ORADAN BURADAN EVLERDE KALAN YOK CEMAATCİ YOK SÜKEYMANCI ..şuan kuzenim içerde.Kac yıllık savcı..Ortada bi sebep yok..KENDİ AĞLIYOR ÇOCUKLARI AĞLIYOR..YOKMU AKLI BAŞINDA BİRİ DUR DİYECEK..YA BEN KENDİMİ UNUTTUM ARTIK ..BU CEKTİĞİMİZİ KİM DUYACAK..kim .. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Gercekten ülkEcek bunalımdayız..UMARIM AKLANIR İŞLERİMİZE GERİ DÖNERİZ.İçeri alınan masumlar tez zamanda cıkar umarım...Gercekten bu ülkede yaşam Hakkı'mızı elimizden aldılar..Masumları niye yakıyorsunuz neden ???NEDEN!!!BORCU MU VAR EVLİ Mİ??derdi mi HASTA SIMI VAR!!!kimsenin umrunda değil.Hepimiz kıclarımıza tekmeyi yedik????ve kimse işe almaya yanaşmıyor..iş mülakatında geri çekildiler hemen. hastaneye gidiyorum ayda bir rahatsızlığım var.Şuan cebimde 5kuruşum yok.Aileme de bakıyorum.ALLAHIM SESİMİ DUY.Benim gibi masumları yakma [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Kayyum atandı diye atılmayız bizim ne günahımız var dedik sevindik!!Kayyum atadıktan sonra neden kapattın!!!!İLŞKİSİ OLANLARI ATSAYDIN YA!!!BUNCA PERSONELİN SUCU NE!!!??? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?