Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Demet." data-source="post: 445386" data-attributes="member: 51033"><p>Arkadaşlar, her kafadan bir ses çıkıyor. Kimisi devletine güven o seni mağdur etmeyecek derken, kimisi işsizsin diyor. İşsizsek bile bunu hukuka uygun bir şekilde uygulamak gerekmiyor mu? Hakkımızda soruşturma açılmasını tüm kalbimle destekliyorum. Böylece lütfen iyice araştırsınlar ve ben ve benim gibi hiçbir bağlantısı olmayan insanları mağdur etmesinler. Diyorlar ki göz göre göre neden çalıştın onların kurumunda. Esasen sorulması gereken soru şudur: o kadar okul okuyup kendinizi geliştirmenize rağmen neden devlet üniversitesine giremediniz de buralarda çalıştınız? Onun cevabı kolay: Çünkü devlet üniversitelerinde de kadrolaşma var kardeşim. Çünkü 6 saat kapı önünde bekletip mülakatımda da çok başarılıydınız dedikten sonra kadroyu hali hazırda bekleyen kendi adamlarına verdiler kardeşim. Çünkü yıllarca okuyup başarıyla mezun olmama rağmen hiçbir siyasi ve dini örgüte yakın olmuyor olmam bir avantaj değilmiş kardeşim. Hoş ben de avantaj olsun diye yapmadım. Gerçekten hiçbir siyasi ve dini örgütlenmeye kendimi yakın hissetmiyorum. Velhasıl, 22 Temmuz günü halihazırda kayyım atanmış ve -devletin güvencesindedir- denilen kurumun 23 temmuz günü kapatıldığını ve pazartesi günü gidecek bir işimin olmadığını öğrendiğim günden beri düşünüyorum. BEN ve Benim gibi mağdurlar ne yapacak? Biz evimize nasıl ekmek götürüp, faturalarımızı, ev kredilerimizi nasıl ödeyeceğiz? Biz neden o şerefsiz hainlerin günahının bedelini ödüyoruz? Sadece bir bilgilendirme istiyorum. "Bekleyin, sabredin, biz size iş vereceğiz" desinler, o bile yeter. Öylesine zor durumdayım, durumdayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demet., post: 445386, member: 51033"] Arkadaşlar, her kafadan bir ses çıkıyor. Kimisi devletine güven o seni mağdur etmeyecek derken, kimisi işsizsin diyor. İşsizsek bile bunu hukuka uygun bir şekilde uygulamak gerekmiyor mu? Hakkımızda soruşturma açılmasını tüm kalbimle destekliyorum. Böylece lütfen iyice araştırsınlar ve ben ve benim gibi hiçbir bağlantısı olmayan insanları mağdur etmesinler. Diyorlar ki göz göre göre neden çalıştın onların kurumunda. Esasen sorulması gereken soru şudur: o kadar okul okuyup kendinizi geliştirmenize rağmen neden devlet üniversitesine giremediniz de buralarda çalıştınız? Onun cevabı kolay: Çünkü devlet üniversitelerinde de kadrolaşma var kardeşim. Çünkü 6 saat kapı önünde bekletip mülakatımda da çok başarılıydınız dedikten sonra kadroyu hali hazırda bekleyen kendi adamlarına verdiler kardeşim. Çünkü yıllarca okuyup başarıyla mezun olmama rağmen hiçbir siyasi ve dini örgüte yakın olmuyor olmam bir avantaj değilmiş kardeşim. Hoş ben de avantaj olsun diye yapmadım. Gerçekten hiçbir siyasi ve dini örgütlenmeye kendimi yakın hissetmiyorum. Velhasıl, 22 Temmuz günü halihazırda kayyım atanmış ve -devletin güvencesindedir- denilen kurumun 23 temmuz günü kapatıldığını ve pazartesi günü gidecek bir işimin olmadığını öğrendiğim günden beri düşünüyorum. BEN ve Benim gibi mağdurlar ne yapacak? Biz evimize nasıl ekmek götürüp, faturalarımızı, ev kredilerimizi nasıl ödeyeceğiz? Biz neden o şerefsiz hainlerin günahının bedelini ödüyoruz? Sadece bir bilgilendirme istiyorum. "Bekleyin, sabredin, biz size iş vereceğiz" desinler, o bile yeter. Öylesine zor durumdayım, durumdayız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?