Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="araştırmagör." data-source="post: 445476" data-attributes="member: 92960"><p><strong>mağdur araştırma görevlisi</strong></p><p></p><p>Anadolu lisesinde okudum bulunduğum şehirde iyi anadolu liselerinden biriydi 2010 lys de 80 bin küsürüncü oldum istediğim sağlık bölümünü türkiyedeki özel bir üniversitede kıl payı kaçırdım 2. tercihim kıbrısı kazandım. Biraz indirimle kıbrısta okudum. Akademisyen olma fikrim üniversite 1-2. sınıflarda başladı üniversitede geçirdiğim 4 sene hemen hemen hergün kütüphanede en az 5 saat geçirmişimdir kıbrısta kütüphaneye gidin sorun beni hala bilirler. Hem kıbrısın kültürel ortamından faydalandım hemde o güzel ve rahat kütüphanesinde sabahlara kadar çalıştım. 3.33 / 84.36 ile mezun oldum. Mezun olduktan sonra nasıl akemisyen olunacağını bilmiyordum bile askere gidicektim sonra öyp yi duyduk bir yerlerden derken ales ve yds macerası başladı ilk etapta çok çalışamadım 2014 öyp de 3-4 şehir vardı tunceli artvin bitlis vb. oraları yazmadığım için kazanamadım. daha sonra tekrar deneyelim dedik dersaneler kurslar filan Bende eve kapandım sabah akşam çalıştım ales ve yabancı dil puanlarımı yükselttim temmuzda öyp bekliyorduk açılmadı sonra aralığa kadar bekledik hiç bir haber olmadan öyp sürecindeki arkadaşlar daha iyi anlar belirsizlik içinde beklemek ne demek neyse 2015 te ki son öyp de 80 puanım vardı kadro sayısı 31 geldi sonra 29 a düştü tercih süresi kapandı tekrar açıldı filan derken 0.5 puanla kaçırdım. Daha sonra haftalarca kendime gelemdim saldım hayatı psikolojik bunalıma girdim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>açılan cari usullü kadrolara başvurdum o arada özel üniversiteler kadro açtı.Biri haliç diğeri turgut özaldı. Haliçin mülakatına gittim yazılı sınavda meslekle ilgili güncel bilgiler filan çıktı hepsini yazdım mükemmel geçti sözlü mülakatta da kendimi çok iyi ifade edip üniversitede kazanmış olduğum sertifika ve sosyal başarı ödüllerini gösterdim sorulara doğru yanıtlar verdim filan derken haliçi kazandığımı turgut özal üni. mülakatına girmeden hemen önce öğrendim. Turgut özalada cemaat dediler sonra bazı kişiler değil filan dedi 2 kişilik kadroya 16 kişi başvurmuş baştan sonra mülakatta sordukları ilk ve tek şey içki sigara var mı? olunca cemaat olduğu kesinleşti. Yau kardeşim içki sigara soruyorsun tmm ama niye mesleki bilgide sormuyorsun? Böyle bi saçmalık olur mu? Neyse haliçte çalışmaya başladım puanı düşük ve araştırma görevlisinden daha düşük statüde çalışan bir grup girer girmez bizi ezmeye çalıştılar. Hani bunlar yüksek puanla geldi hesabı bunlar hoca olurda biz olamazsak filan hesabı... şahsıma yönelik birçok saygısızlık ve hakarete rağmen hiç ses çıkarmadım verilen görevleri yapmaya çalıştım. Haliç batık bir üniversiteydi ayrılan onlarca hoca aylardır yatmayan maaşlar 1.5 ay geçince insan kaynaklarına gidip insan gibi sordum 3-5 ay sonra yatabilir diyosanız bile söyleyin dedim çünkü kalıcaktım ama oradada terslediler işte bilmeyiz çalışıyoruz yakın zamanlarda filan...derken maaş yatmayınca istanbulda idame etmek zor 3 üni. kadro açtı sonra istinye kto karatay mevlana üçünede başvurdum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="araştırmagör., post: 445476, member: 92960"] [b]mağdur araştırma görevlisi[/b] Anadolu lisesinde okudum bulunduğum şehirde iyi anadolu liselerinden biriydi 2010 lys de 80 bin küsürüncü oldum istediğim sağlık bölümünü türkiyedeki özel bir üniversitede kıl payı kaçırdım 2. tercihim kıbrısı kazandım. Biraz indirimle kıbrısta okudum. Akademisyen olma fikrim üniversite 1-2. sınıflarda başladı üniversitede geçirdiğim 4 sene hemen hemen hergün kütüphanede en az 5 saat geçirmişimdir kıbrısta kütüphaneye gidin sorun beni hala bilirler. Hem kıbrısın kültürel ortamından faydalandım hemde o güzel ve rahat kütüphanesinde sabahlara kadar çalıştım. 3.33 / 84.36 ile mezun oldum. Mezun olduktan sonra nasıl akemisyen olunacağını bilmiyordum bile askere gidicektim sonra öyp yi duyduk bir yerlerden derken ales ve yds macerası başladı ilk etapta çok çalışamadım 2014 öyp de 3-4 şehir vardı tunceli artvin bitlis vb. oraları yazmadığım için kazanamadım. daha sonra tekrar deneyelim dedik dersaneler kurslar filan Bende eve kapandım sabah akşam çalıştım ales ve yabancı dil puanlarımı yükselttim temmuzda öyp bekliyorduk açılmadı sonra aralığa kadar bekledik hiç bir haber olmadan öyp sürecindeki arkadaşlar daha iyi anlar belirsizlik içinde beklemek ne demek neyse 2015 te ki son öyp de 80 puanım vardı kadro sayısı 31 geldi sonra 29 a düştü tercih süresi kapandı tekrar açıldı filan derken 0.5 puanla kaçırdım. Daha sonra haftalarca kendime gelemdim saldım hayatı psikolojik bunalıma girdim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] açılan cari usullü kadrolara başvurdum o arada özel üniversiteler kadro açtı.Biri haliç diğeri turgut özaldı. Haliçin mülakatına gittim yazılı sınavda meslekle ilgili güncel bilgiler filan çıktı hepsini yazdım mükemmel geçti sözlü mülakatta da kendimi çok iyi ifade edip üniversitede kazanmış olduğum sertifika ve sosyal başarı ödüllerini gösterdim sorulara doğru yanıtlar verdim filan derken haliçi kazandığımı turgut özal üni. mülakatına girmeden hemen önce öğrendim. Turgut özalada cemaat dediler sonra bazı kişiler değil filan dedi 2 kişilik kadroya 16 kişi başvurmuş baştan sonra mülakatta sordukları ilk ve tek şey içki sigara var mı? olunca cemaat olduğu kesinleşti. Yau kardeşim içki sigara soruyorsun tmm ama niye mesleki bilgide sormuyorsun? Böyle bi saçmalık olur mu? Neyse haliçte çalışmaya başladım puanı düşük ve araştırma görevlisinden daha düşük statüde çalışan bir grup girer girmez bizi ezmeye çalıştılar. Hani bunlar yüksek puanla geldi hesabı bunlar hoca olurda biz olamazsak filan hesabı... şahsıma yönelik birçok saygısızlık ve hakarete rağmen hiç ses çıkarmadım verilen görevleri yapmaya çalıştım. Haliç batık bir üniversiteydi ayrılan onlarca hoca aylardır yatmayan maaşlar 1.5 ay geçince insan kaynaklarına gidip insan gibi sordum 3-5 ay sonra yatabilir diyosanız bile söyleyin dedim çünkü kalıcaktım ama oradada terslediler işte bilmeyiz çalışıyoruz yakın zamanlarda filan...derken maaş yatmayınca istanbulda idame etmek zor 3 üni. kadro açtı sonra istinye kto karatay mevlana üçünede başvurdum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?