Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="araştırmagör." data-source="post: 445481" data-attributes="member: 92960"><p>başladık işe üni. ve üni . hastanesi demeye bin şahit isteyen kurumda çünkü sgk sı filan kesikti hala daha bir tane hoca sgk verilcek yeni hastaneyi kurcaz filan diyodu neyse üni. tenin batmak üzere olduğunu 1-2 ay içinde anladım bizim bölümle alakasız birçok şahıs bizim bölümü sahiplenmeler filan böyle değişikti bazı insanlar cinsti yani sanki hiçbişe olmuyomuş gibi davranıyorlardı ondan sonra en ayar olduğum şey bazı insanların ales puanı yeterli olmadığı halde memur olarak alınıp gösterilip arş. gör. gibi kullanılması ve alesten yeterli puanı alıncada direk arş. gör. yapılmasıydı. Ulan bu torpil değilde ne? belki oraya bir sürü kişi başvurcak? önceden adam seçmek mi var? o zaman ilanına başvurmayın alacağımız insan belli diye not düşün'' bide bazı idari personelin senin evine ziyarete gelirizleri filan kimsin.. sen? herhangi bir yakınlığımız mı var? neyse gördüğüm şeyleri anlatsam binlerce sayfa çıkar kısa keseyim ben istifa edip gitmek istiyordum biran önce derken kayyım atanınca dedik belki düzelir parelelciler ayıklanır ne bilim üni. adı değişir filan derken bu dehşet verici olay oldu. Bu arada bütün fetöcülerin dolandırıcıların ve darbecilerin hepsinin Allah belasını versin. Bu üzücü olaydan sonra hemen istifa etmek istedim derken rektörde değişti eee şimdi ne düşüneyim? rektör değiştiyse demek ki üniversite bir süre daha devam edicek ve içindekiler ayıklanacak diye düşündüm ertesi gün üniversite kapandı. Özetle martın başında haliçte işe başladım nisanın ortasında ayrıldım mevlanada nisanın sonundan temmuzun ortasına kadar çalıştım. Haliçten yarım maaş mevlanadan 2 maaş alacağım vardı ev eşyalarına 2100 tl para verdik 500 liraya sattık kirada oturduğum eve kalmayacağım halde gelecek ayın kirasını verdim haliçteyken ev arama yeme içmeleri katmıyorum bile... Kafayı yemek üzereyim ben böyle kimseye bişe yapmadıysam efendiliğimden terbiyemden yapmadım ama burama kadar geldi. Kimse benim hayatıma durduk yere müdahele edip bana yalan söyleyip beni kandırıp hayatımı mahvedip sonra kendi yoluna devam edemez. Ben gene sabrediyorum arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza ve YÖK başkanı Yekta Saraç a güveniyorum beni ve benim gibi diğer arkadaşları mağdur etmeyeceklerine inanıyorum. Şahsen ben alacağım maaşlarıda istemiyorum artık haram zıkkım olsun bu iki üniversiteyede ama araştırılsın soruşturulsun haklı haksız ortaya çıksın. Ben Sayın cumhurbaşkanımıza hep güvendim hala da güveniyorum Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirdiği YÖK başkanınada güvendim doğal olarak YÖK te ki ilanlara güvendim onlarca üniversiteye başvurdum. Haliçte 1.5 ay mevlanada 3 ay çalıştım. Ben fetöcü değilim hiçbir bağlantım olmadı olamaz bütün terör örgütlerine lanet olsun. Milletimizin ve devletimizin başı sağolsun şehitlerimizin mekanı cennet olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="araştırmagör., post: 445481, member: 92960"] başladık işe üni. ve üni . hastanesi demeye bin şahit isteyen kurumda çünkü sgk sı filan kesikti hala daha bir tane hoca sgk verilcek yeni hastaneyi kurcaz filan diyodu neyse üni. tenin batmak üzere olduğunu 1-2 ay içinde anladım bizim bölümle alakasız birçok şahıs bizim bölümü sahiplenmeler filan böyle değişikti bazı insanlar cinsti yani sanki hiçbişe olmuyomuş gibi davranıyorlardı ondan sonra en ayar olduğum şey bazı insanların ales puanı yeterli olmadığı halde memur olarak alınıp gösterilip arş. gör. gibi kullanılması ve alesten yeterli puanı alıncada direk arş. gör. yapılmasıydı. Ulan bu torpil değilde ne? belki oraya bir sürü kişi başvurcak? önceden adam seçmek mi var? o zaman ilanına başvurmayın alacağımız insan belli diye not düşün'' bide bazı idari personelin senin evine ziyarete gelirizleri filan kimsin.. sen? herhangi bir yakınlığımız mı var? neyse gördüğüm şeyleri anlatsam binlerce sayfa çıkar kısa keseyim ben istifa edip gitmek istiyordum biran önce derken kayyım atanınca dedik belki düzelir parelelciler ayıklanır ne bilim üni. adı değişir filan derken bu dehşet verici olay oldu. Bu arada bütün fetöcülerin dolandırıcıların ve darbecilerin hepsinin Allah belasını versin. Bu üzücü olaydan sonra hemen istifa etmek istedim derken rektörde değişti eee şimdi ne düşüneyim? rektör değiştiyse demek ki üniversite bir süre daha devam edicek ve içindekiler ayıklanacak diye düşündüm ertesi gün üniversite kapandı. Özetle martın başında haliçte işe başladım nisanın ortasında ayrıldım mevlanada nisanın sonundan temmuzun ortasına kadar çalıştım. Haliçten yarım maaş mevlanadan 2 maaş alacağım vardı ev eşyalarına 2100 tl para verdik 500 liraya sattık kirada oturduğum eve kalmayacağım halde gelecek ayın kirasını verdim haliçteyken ev arama yeme içmeleri katmıyorum bile... Kafayı yemek üzereyim ben böyle kimseye bişe yapmadıysam efendiliğimden terbiyemden yapmadım ama burama kadar geldi. Kimse benim hayatıma durduk yere müdahele edip bana yalan söyleyip beni kandırıp hayatımı mahvedip sonra kendi yoluna devam edemez. Ben gene sabrediyorum arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza ve YÖK başkanı Yekta Saraç a güveniyorum beni ve benim gibi diğer arkadaşları mağdur etmeyeceklerine inanıyorum. Şahsen ben alacağım maaşlarıda istemiyorum artık haram zıkkım olsun bu iki üniversiteyede ama araştırılsın soruşturulsun haklı haksız ortaya çıksın. Ben Sayın cumhurbaşkanımıza hep güvendim hala da güveniyorum Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirdiği YÖK başkanınada güvendim doğal olarak YÖK te ki ilanlara güvendim onlarca üniversiteye başvurdum. Haliçte 1.5 ay mevlanada 3 ay çalıştım. Ben fetöcü değilim hiçbir bağlantım olmadı olamaz bütün terör örgütlerine lanet olsun. Milletimizin ve devletimizin başı sağolsun şehitlerimizin mekanı cennet olsun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?