Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Berill" data-source="post: 445489" data-attributes="member: 92951"><p>Sanırım nasıl geçineceğim telaşına ya hiç düşmediniz yada hiç bir zaman idealiniz olmadı akademisyen olmak hayalini gerçekleştirmek maalesef YÖK'e bağlı olan bu üniversitelerde olabildi. Torpilimiz olmadığından devlet kadrolarına geçebilmek mümkün değildi!! Herkesin kendince gerekçeleri var insanları bildiğiniz halde niye gittiniz diye yargılayamazsınız!!! Bu durumu yaşayan bilir. Faturaları ev kirasını ödemek borç içinde yaşamak hayatta kalabilmek için şerefimizle çalışmak hemde YÖK'e bağlı bir üniversite bu mu yanlış!! Bana kadro verdilerde ben mi gitmedim. Bu arada hep devlet okullarında başarı ile okumuş bu örgütle alakası olmayan doktoralı bir işsizim şuan.her yere emeğimle geldim ben. Siz ve sizin gibi düşünenler mutlu musunuz!! İnsanların mutsuzluğu ile mutlu olmak suçlamak en kolayı ve bir rahatsızlık göstergesi.Bizim istediğimiz benim gibi alakası olmayan insanların araştırılması soruşturulması ve aklanması. Adalete güveniyorum ve inanıyorum ben. Siz neden adaletten korkup gitmeseydiniz diyorsunuz. İnsanları damgalamak ve haksız yere suçlamak size ne fayda sağlıyor?!! Kim suçluysa Allah belasını versin bulunsun cezasını çeksin. Onlar yüzünden bizim hayatımız söndü.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berill, post: 445489, member: 92951"] Sanırım nasıl geçineceğim telaşına ya hiç düşmediniz yada hiç bir zaman idealiniz olmadı akademisyen olmak hayalini gerçekleştirmek maalesef YÖK'e bağlı olan bu üniversitelerde olabildi. Torpilimiz olmadığından devlet kadrolarına geçebilmek mümkün değildi!! Herkesin kendince gerekçeleri var insanları bildiğiniz halde niye gittiniz diye yargılayamazsınız!!! Bu durumu yaşayan bilir. Faturaları ev kirasını ödemek borç içinde yaşamak hayatta kalabilmek için şerefimizle çalışmak hemde YÖK'e bağlı bir üniversite bu mu yanlış!! Bana kadro verdilerde ben mi gitmedim. Bu arada hep devlet okullarında başarı ile okumuş bu örgütle alakası olmayan doktoralı bir işsizim şuan.her yere emeğimle geldim ben. Siz ve sizin gibi düşünenler mutlu musunuz!! İnsanların mutsuzluğu ile mutlu olmak suçlamak en kolayı ve bir rahatsızlık göstergesi.Bizim istediğimiz benim gibi alakası olmayan insanların araştırılması soruşturulması ve aklanması. Adalete güveniyorum ve inanıyorum ben. Siz neden adaletten korkup gitmeseydiniz diyorsunuz. İnsanları damgalamak ve haksız yere suçlamak size ne fayda sağlıyor?!! Kim suçluysa Allah belasını versin bulunsun cezasını çeksin. Onlar yüzünden bizim hayatımız söndü. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?