Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dpd06" data-source="post: 445508" data-attributes="member: 5472"><p>Devlet üniversitesinde çalışıyorum, burda bir kadro açılması için önce rektörü ikna etmeniz sonra rektörün yök'ü ikna etmesi gerekiyor, bu vakıf üniversitelerinde onlar belki yüzlerce akademisyen var, kolay mı o kadar kadro açmak? Sonra devlet memurluğu şartlarını sağlamak var, onlar sağlanmıyor. Bana kalsa elbette mağdur edilmesin bu çalışanlar ama fetö gibi bir faktör varken ben hükümetin kalkıp da bu vakıf üniversitesi hocalarını da mağdur etmeyelim diyeceğini sanmıyorum. Tübitak bursları çat diye iptal edildi sonuçta, kaç bin insan mağdur hepsi mi fetöcüydü? Yok. Yurtdışı görevlendirmeleri keza. Harvard üniversitesine 1 yıl misafir hocalık yapacak arkadaşım gidememedi bu iş yüzünden mesela. İnsanların hayatları,umutları, istekleri pek dikkate alınmıyor maalesef. Ama bence bu durumdaki arkadaşlar iyi örgütlenir, toplanıp YÖK'ten biriyle falan görüşebilirse, kulis oluşturabilirse belki de bir işe yarar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dpd06, post: 445508, member: 5472"] Devlet üniversitesinde çalışıyorum, burda bir kadro açılması için önce rektörü ikna etmeniz sonra rektörün yök'ü ikna etmesi gerekiyor, bu vakıf üniversitelerinde onlar belki yüzlerce akademisyen var, kolay mı o kadar kadro açmak? Sonra devlet memurluğu şartlarını sağlamak var, onlar sağlanmıyor. Bana kalsa elbette mağdur edilmesin bu çalışanlar ama fetö gibi bir faktör varken ben hükümetin kalkıp da bu vakıf üniversitesi hocalarını da mağdur etmeyelim diyeceğini sanmıyorum. Tübitak bursları çat diye iptal edildi sonuçta, kaç bin insan mağdur hepsi mi fetöcüydü? Yok. Yurtdışı görevlendirmeleri keza. Harvard üniversitesine 1 yıl misafir hocalık yapacak arkadaşım gidememedi bu iş yüzünden mesela. İnsanların hayatları,umutları, istekleri pek dikkate alınmıyor maalesef. Ama bence bu durumdaki arkadaşlar iyi örgütlenir, toplanıp YÖK'ten biriyle falan görüşebilirse, kulis oluşturabilirse belki de bir işe yarar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?