Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AkademikKForum" data-source="post: 445569"><p>Ben anlamıyorum. Şimdi bu örgüt devletin içine sızmış, her yerini kanser hücreleri gibi ele geçirmiş, Anayasa Mahkemesi dahil çok önemli kurumlara kendi insanlarını doldurmuş da, kendi üniversitesinde çalışanların hepsini dışarıdan mı seçmiş? Bilmiyorum. Ben olaya dışarıdan bakan birisi olarak boşa uğraştığınızı düşünüyorum. Mantık olarak kendi üniversitesindeki akademisyenlerin en az %90'ı kendi örgütünden oluşur. Nasıl medyasında 10 yazardan bir tanesi dışarıdan ise, üniversitede de 10 akademisyenden 9'u kendi adamlarından olacaktır.</p><p>Devlet geri kalan %10'luk kesim için tamamını kurumuna yerleştirme riskine girer mi? Halen mitinglere katılan, nöbetlere giden, sosyal medya hesaplarında örgütü kötüleyip hükümeti destekleyen, kısacası kendini kamufle etmeye çalışan örgüt üyeleri olduğu halde, örgütün kurumunda çalışan akademisyenleri niye korusun? Mantıklı bir düşünün. Çok riskli olur.</p><p>Ayrıca çalışmasaydınız diyen kişiler biraz haksızlık yapıyor. Örgüt içinde de iş bulma amaçlı örgütçü görünen, gerçekte alakası olmayan insanlar vardı. Evet iş bulmak için bu yollara başvurmak onursuz bir yaşam biçimidir. Ancak kapitalist sistem dolayısıyla buna mecbur kalan insanlar var. Anne babasının gelir durumu düşük insanlar, evli çocuklu insanlar buna mecburlar. Diğer bekâr ve ailesi orta halli insanlar için ben de acınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben de yıllardır akademiye girmeye çalışıyorum. Ancak okurken birçok farklı iş sahasında çalışıyorum. Doktora yapan bulaşıkçı gördünüz mü? Evet ben yaptım. Onurlu yaşamak için yaptım. Ancak evli ve çocuklu olsam ben de onursuz yaşamak zorunda kalabilirdim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AkademikKForum, post: 445569"] Ben anlamıyorum. Şimdi bu örgüt devletin içine sızmış, her yerini kanser hücreleri gibi ele geçirmiş, Anayasa Mahkemesi dahil çok önemli kurumlara kendi insanlarını doldurmuş da, kendi üniversitesinde çalışanların hepsini dışarıdan mı seçmiş? Bilmiyorum. Ben olaya dışarıdan bakan birisi olarak boşa uğraştığınızı düşünüyorum. Mantık olarak kendi üniversitesindeki akademisyenlerin en az %90'ı kendi örgütünden oluşur. Nasıl medyasında 10 yazardan bir tanesi dışarıdan ise, üniversitede de 10 akademisyenden 9'u kendi adamlarından olacaktır. Devlet geri kalan %10'luk kesim için tamamını kurumuna yerleştirme riskine girer mi? Halen mitinglere katılan, nöbetlere giden, sosyal medya hesaplarında örgütü kötüleyip hükümeti destekleyen, kısacası kendini kamufle etmeye çalışan örgüt üyeleri olduğu halde, örgütün kurumunda çalışan akademisyenleri niye korusun? Mantıklı bir düşünün. Çok riskli olur. Ayrıca çalışmasaydınız diyen kişiler biraz haksızlık yapıyor. Örgüt içinde de iş bulma amaçlı örgütçü görünen, gerçekte alakası olmayan insanlar vardı. Evet iş bulmak için bu yollara başvurmak onursuz bir yaşam biçimidir. Ancak kapitalist sistem dolayısıyla buna mecbur kalan insanlar var. Anne babasının gelir durumu düşük insanlar, evli çocuklu insanlar buna mecburlar. Diğer bekâr ve ailesi orta halli insanlar için ben de acınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben de yıllardır akademiye girmeye çalışıyorum. Ancak okurken birçok farklı iş sahasında çalışıyorum. Doktora yapan bulaşıkçı gördünüz mü? Evet ben yaptım. Onurlu yaşamak için yaptım. Ancak evli ve çocuklu olsam ben de onursuz yaşamak zorunda kalabilirdim... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?