Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="serkanz" data-source="post: 445612" data-attributes="member: 93016"><p>hayatım boyunca hep doğrudan güzelden bilimden yana biri olarak yaşadım. çalıştığım üniversitenin sonradan anladım adı cemaat ya da hayatımda ilk defa duyduğum fetö olarak geçtiğini.ama devletimin mutlaka iş güvencesi vermek adına bunları sorgulayacağını, sadece suçlunun cezasını çekeceğini umuyordum..öyle olmadı bir sabah kapı dışarı edildik.. </p><p>DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK BURADA SIZLANMANIN BİR ANLAMI YOK. ÇÖZÜM ÜRETMEK ADINA UĞRAŞAN MİLLETVEKİLLERİNİ DUYAR OLDUK BASINDA. SAĞOLSUNLAR. BU SAYFADA DA ARKADAŞLAR İYİ NİYETLERİ İLE KAMUOYU YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR. SAĞOLSUNLAR. BEN DE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEK İSTİYORUM. BANA BİR ARKADAŞIM HABER VERDİ BU SAYFADAN. LÜTFEN HERKES HABER VERSİN MAĞDUR AKADEMİSYEN ARKADAŞLARINA. TWİTTER VE FACEBOOK ÜZERİNDEN BİRARAYA GELELİM VE YOLUMUZA BAKALIM. </p><p></p><p>BU ARADA ACABA TAZMİNAT KONUSU HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI? HUKUKEN TAZMİNATIMIZI ALMAK MÜMKÜN MÜ? KENDİM KADAR ÜNİVERSİTEDEKİ GÜVENLİKÇİ AMCAYI , TEMİZLİKÇİYİ TEYZEYİ DE DÜŞÜNÜYORUM. NE OLACAK BU İNSANLARIN TAZMİNATI...İNŞALLAH OHAL BİTTİKTEN SONRA DEVLETİMİZ SORGULAMALAR SONUCU SUÇSUZ OLAN BU KURUMLARIN ÇALIŞANLARI İÇİN BİR DÜZENLEME YAPAR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serkanz, post: 445612, member: 93016"] hayatım boyunca hep doğrudan güzelden bilimden yana biri olarak yaşadım. çalıştığım üniversitenin sonradan anladım adı cemaat ya da hayatımda ilk defa duyduğum fetö olarak geçtiğini.ama devletimin mutlaka iş güvencesi vermek adına bunları sorgulayacağını, sadece suçlunun cezasını çekeceğini umuyordum..öyle olmadı bir sabah kapı dışarı edildik.. DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK BURADA SIZLANMANIN BİR ANLAMI YOK. ÇÖZÜM ÜRETMEK ADINA UĞRAŞAN MİLLETVEKİLLERİNİ DUYAR OLDUK BASINDA. SAĞOLSUNLAR. BU SAYFADA DA ARKADAŞLAR İYİ NİYETLERİ İLE KAMUOYU YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR. SAĞOLSUNLAR. BEN DE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEK İSTİYORUM. BANA BİR ARKADAŞIM HABER VERDİ BU SAYFADAN. LÜTFEN HERKES HABER VERSİN MAĞDUR AKADEMİSYEN ARKADAŞLARINA. TWİTTER VE FACEBOOK ÜZERİNDEN BİRARAYA GELELİM VE YOLUMUZA BAKALIM. BU ARADA ACABA TAZMİNAT KONUSU HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI? HUKUKEN TAZMİNATIMIZI ALMAK MÜMKÜN MÜ? KENDİM KADAR ÜNİVERSİTEDEKİ GÜVENLİKÇİ AMCAYI , TEMİZLİKÇİYİ TEYZEYİ DE DÜŞÜNÜYORUM. NE OLACAK BU İNSANLARIN TAZMİNATI...İNŞALLAH OHAL BİTTİKTEN SONRA DEVLETİMİZ SORGULAMALAR SONUCU SUÇSUZ OLAN BU KURUMLARIN ÇALIŞANLARI İÇİN BİR DÜZENLEME YAPAR. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?