Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 445710"><p><strong>Biraz İnsaf</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşım bu vakıf üniversitesindeki insanlar mevcut binalarında çalışıyorlardı ve bir gün devlet el koydu, sen diyorsun ben X devlet üniversitesinde yıllardır kadro bekliyorum, bu insanlar devlete nasıl kolay geçer, devlete geçmeyi bu masum insanlar seçmedi ki, yıllardır çalıştıkları okulları bir günde devletleşti, okullar diyelim ki devletleşmez başka bir vakıfa da devredilebilir bir süre sonra, ama kim bu binaları yönetirse yönetsin burada çalışan masumların da çalışmaya devam etmesi adaletin gereğidir. Suçu ne bu insanların, vakıf üniversitesinde bulmuştur kadroyu, şartları daha iyi diye tercih etmiş olabilir, vakıf üniversitesinde çalışmak suç mu, ayrıca birçok vakıf üniversitesine girmek için örneğin yds barajı daha yüksek, devlete düşük yds puanlarıyla girip vakıfa başvuru yapmak isteyip yapamayanlar bile biliyorum. Ben tüm hayatını 3 tane farklı hem de büyükşehirlerdeki devlet üniversitesinde okumuş biri olarak öğretim elemanlarının birçoğunun daha yüksek kritelerle vakıfa geldiğini bizzat tanığım, devlette birçok hoca salla başı al maaşı yaparken (hepsi değil tabi) buradakiler kendilerini daha çok geliştirmek zorunda hissediyorlardı ve geliştiriyorlardı ve bu insanlar suçsuz yere bir günde işsiz kalacak, kendi binasında devletse devlet başka bir vakıfsa vakıf çatısı altında en tabi isteği olan işine devam etmeyi isteyecek sen de ben X devlet üniversitesine yıllardır giremiyorum bana ne bana ne, onlar da onları çatısı altına alan devlet üniversitesine giremesin diyeceksin. Biri de sanır sanki senin kadronu kapıyorlar, insanlar kendi binalarında devam ediyorlar-etmek istiyorlar, durumun senle alakası yok, biraz insaf.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 445710"] [b]Biraz İnsaf[/b] Arkadaşım bu vakıf üniversitesindeki insanlar mevcut binalarında çalışıyorlardı ve bir gün devlet el koydu, sen diyorsun ben X devlet üniversitesinde yıllardır kadro bekliyorum, bu insanlar devlete nasıl kolay geçer, devlete geçmeyi bu masum insanlar seçmedi ki, yıllardır çalıştıkları okulları bir günde devletleşti, okullar diyelim ki devletleşmez başka bir vakıfa da devredilebilir bir süre sonra, ama kim bu binaları yönetirse yönetsin burada çalışan masumların da çalışmaya devam etmesi adaletin gereğidir. Suçu ne bu insanların, vakıf üniversitesinde bulmuştur kadroyu, şartları daha iyi diye tercih etmiş olabilir, vakıf üniversitesinde çalışmak suç mu, ayrıca birçok vakıf üniversitesine girmek için örneğin yds barajı daha yüksek, devlete düşük yds puanlarıyla girip vakıfa başvuru yapmak isteyip yapamayanlar bile biliyorum. Ben tüm hayatını 3 tane farklı hem de büyükşehirlerdeki devlet üniversitesinde okumuş biri olarak öğretim elemanlarının birçoğunun daha yüksek kritelerle vakıfa geldiğini bizzat tanığım, devlette birçok hoca salla başı al maaşı yaparken (hepsi değil tabi) buradakiler kendilerini daha çok geliştirmek zorunda hissediyorlardı ve geliştiriyorlardı ve bu insanlar suçsuz yere bir günde işsiz kalacak, kendi binasında devletse devlet başka bir vakıfsa vakıf çatısı altında en tabi isteği olan işine devam etmeyi isteyecek sen de ben X devlet üniversitesine yıllardır giremiyorum bana ne bana ne, onlar da onları çatısı altına alan devlet üniversitesine giremesin diyeceksin. Biri de sanır sanki senin kadronu kapıyorlar, insanlar kendi binalarında devam ediyorlar-etmek istiyorlar, durumun senle alakası yok, biraz insaf. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?