Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="şans" data-source="post: 445783" data-attributes="member: 27627"><p>Arkadaşlar umarım bir çözüm bulunur. Ancak ben bizlerin İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi gibi devlet üniversitelerine geçireleceğimize ihtimal vermiyorum. Bu üniversiteler kökleşmiş, iki yabancı dil isteyen yerler ve çok yüksek puanlarla kapattığını hepimiz biliyoruz. Öğrencileri bile istemeyen yöke sürekli yazan dekanlar, öğrencilerin puanlara göre bir yerlere yerleşmesini sağladı. Doktorası bitmiş bir araştırma görevlisinin 5 6 yıl kadro beklediği bu yerlerde bize kucak açılacağını düşünmüyorum. Öyplilere bile kucak açılmadı, benim en yakın arkadaşım o baba üniversitelerden birinden başka yere geçmek zorunda kaldı baskı sonucu. Bence öyp sistemi gibi, kadro ihtiyacı olan üniversiteler ve bölümler belirlenip onlar içerisinden yerleştirme yapılması hem kadro ihtiyacını hem de bizim ihtiyacımızı karşılayabilir. En iyi ihtimal bu olabilir... Ama hakkımızda hayırlısı olsun. Devlet üniversitesinden vakıf üniversitesine geçmiş biri olarak da şunu söyleyeyim vakıfa geçmek için eş durumu, il değişikliği gibi bir sürü özel sebepler olabiliyor. Bu insanların hepsinin puanları kötü olduğu için vakıflarda değiller. Ben türkiye derecesi ile kazandım, iyi derece ile mezun oldum... Ama ben de buradayım, çünkü hayatımın düzeni, eş durumu vs. böyle gerektirdi. Umarım kimseye haksızlık olmayacak şekilde makul bir çözüm bulunur. Gözü yükseklerde olan biri değilim, sadece işimi çok seviyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şans, post: 445783, member: 27627"] Arkadaşlar umarım bir çözüm bulunur. Ancak ben bizlerin İstanbul Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi gibi devlet üniversitelerine geçireleceğimize ihtimal vermiyorum. Bu üniversiteler kökleşmiş, iki yabancı dil isteyen yerler ve çok yüksek puanlarla kapattığını hepimiz biliyoruz. Öğrencileri bile istemeyen yöke sürekli yazan dekanlar, öğrencilerin puanlara göre bir yerlere yerleşmesini sağladı. Doktorası bitmiş bir araştırma görevlisinin 5 6 yıl kadro beklediği bu yerlerde bize kucak açılacağını düşünmüyorum. Öyplilere bile kucak açılmadı, benim en yakın arkadaşım o baba üniversitelerden birinden başka yere geçmek zorunda kaldı baskı sonucu. Bence öyp sistemi gibi, kadro ihtiyacı olan üniversiteler ve bölümler belirlenip onlar içerisinden yerleştirme yapılması hem kadro ihtiyacını hem de bizim ihtiyacımızı karşılayabilir. En iyi ihtimal bu olabilir... Ama hakkımızda hayırlısı olsun. Devlet üniversitesinden vakıf üniversitesine geçmiş biri olarak da şunu söyleyeyim vakıfa geçmek için eş durumu, il değişikliği gibi bir sürü özel sebepler olabiliyor. Bu insanların hepsinin puanları kötü olduğu için vakıflarda değiller. Ben türkiye derecesi ile kazandım, iyi derece ile mezun oldum... Ama ben de buradayım, çünkü hayatımın düzeni, eş durumu vs. böyle gerektirdi. Umarım kimseye haksızlık olmayacak şekilde makul bir çözüm bulunur. Gözü yükseklerde olan biri değilim, sadece işimi çok seviyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?