Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 445976"><p><strong>içeride kalan haklarımız..ve suçsuz akademisyenlere bir çözüm</strong></p><p></p><p>merhaba,</p><p></p><p>linkteki habere göre; <a href="http://www.memurlar.net/haber/604706/" target="_blank">Kapatılan özel okullar devlet okulu olacak - Memurlar.Net</a></p><p><span style="font-family: 'Segoe UI'"><span style="color: #000000">"Özel okul ödemesini yapan velilere geri ödemeyi defterdarlık yapacak. Milli eğitim olarak biz okulda eğitimi sürdürecek önlemleri alıyoruz" dedi." bu durumda vakıf üniversitelerinde görev yapmakta olan öğretim üyeleri de içeride kalan tazminatlarını, son maaşını, içeride kalan yıllık izinleri karşılığı alacaklarını yani tüm alacaklarını defterdarlıktan alabilmeli ? yanlış mı düşünüyorum? Çok mu zor, anlayamıyorum; devletimiz tarafından yapılacak bir soruşturma sonucu suçsuz,etliye-sütlüye karışmamış akademisyenler için böyle bir uygulama yapması. Böyle bir mağduriyetin elle tutulur, anlaşılır bir tarafı yok.. yok anayasa mahkemesi yok ohal sonrası aihm mahkemeleri...görende duyanda acaba bunlar ne suçu işlemiş diyecek..yani bunlara gerek kalmadan devletimizi bir çözüm bulacağına inanıyorum. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Segoe UI'"><span style="color: #000000"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 445976"] [b]içeride kalan haklarımız..ve suçsuz akademisyenlere bir çözüm[/b] merhaba, linkteki habere göre; [URL="http://www.memurlar.net/haber/604706/"]Kapatılan özel okullar devlet okulu olacak - Memurlar.Net[/URL] [FONT=Segoe UI][COLOR=#000000]"Özel okul ödemesini yapan velilere geri ödemeyi defterdarlık yapacak. Milli eğitim olarak biz okulda eğitimi sürdürecek önlemleri alıyoruz" dedi." bu durumda vakıf üniversitelerinde görev yapmakta olan öğretim üyeleri de içeride kalan tazminatlarını, son maaşını, içeride kalan yıllık izinleri karşılığı alacaklarını yani tüm alacaklarını defterdarlıktan alabilmeli ? yanlış mı düşünüyorum? Çok mu zor, anlayamıyorum; devletimiz tarafından yapılacak bir soruşturma sonucu suçsuz,etliye-sütlüye karışmamış akademisyenler için böyle bir uygulama yapması. Böyle bir mağduriyetin elle tutulur, anlaşılır bir tarafı yok.. yok anayasa mahkemesi yok ohal sonrası aihm mahkemeleri...görende duyanda acaba bunlar ne suçu işlemiş diyecek..yani bunlara gerek kalmadan devletimizi bir çözüm bulacağına inanıyorum. [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?