Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Berill" data-source="post: 446244" data-attributes="member: 92951"><p>Hocam mecburen OHALin bitmesini bekleyeceğiz. Bende insan hakları mahkemesinde sonuç bulacağını düşünüyorum. Elimdeki tüm imkanlarımı kullanacağım. Bu mağduriyetimizin adaleti mahkeme sonucu ile belgelenir ama yine halkın ödediği vergilerle tazminat ödenir. Bizi bu hallere maruz bırakanlar yine aynı keyfi sürmeye devam ederler.Sonuç olan bize vatandaşa olur. Kendimizi kendimiz aklayacağız gibi görünüyor. Tasarruf yok diyip kenara kaçmak veya kapatıldı özel kurumdu demek üstünü örtmek en kolay çözüm(Nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil). AKP li vekillere bakanlara mail attım yanıt yok. Haberlerde kendimizi hatırlatmamız lazım gazetenköşe yazarlarını haber programlarını mail yağmuruna tutalım. Ben hepsine yollayacağım. Twitter da fox tv İsmail Küçükkaya ve Fatih portakal okuyorlar genelde.haber saatlerimde hashtag lerde yapmak gerekir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berill, post: 446244, member: 92951"] Hocam mecburen OHALin bitmesini bekleyeceğiz. Bende insan hakları mahkemesinde sonuç bulacağını düşünüyorum. Elimdeki tüm imkanlarımı kullanacağım. Bu mağduriyetimizin adaleti mahkeme sonucu ile belgelenir ama yine halkın ödediği vergilerle tazminat ödenir. Bizi bu hallere maruz bırakanlar yine aynı keyfi sürmeye devam ederler.Sonuç olan bize vatandaşa olur. Kendimizi kendimiz aklayacağız gibi görünüyor. Tasarruf yok diyip kenara kaçmak veya kapatıldı özel kurumdu demek üstünü örtmek en kolay çözüm(Nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil). AKP li vekillere bakanlara mail attım yanıt yok. Haberlerde kendimizi hatırlatmamız lazım gazetenköşe yazarlarını haber programlarını mail yağmuruna tutalım. Ben hepsine yollayacağım. Twitter da fox tv İsmail Küçükkaya ve Fatih portakal okuyorlar genelde.haber saatlerimde hashtag lerde yapmak gerekir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?