Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mostqueen" data-source="post: 446959" data-attributes="member: 93476"><p>Mahkemelere başvurmayı düşünen yok mu hiç? Aym ve sonrasında AİHM'ye.. Ne olursa olsun suçsuz yere işimiz elimizden alındı, okulları üstümüze kapattılar resmen, dalga geçer gibi istediği yere başvursunlar diyor bir de YÖK. Beni sohbete giden cemaatçilerle aynı kefeye nasıl koyarlar? Hadi okulu kapattın bizi neden aklamıyorsun, cemaatçileri ayıklamıyorsun? Cemaatçilerin umrunda değil yüzsüz yüzsüz iş aramaya başladılar bile ben daha yediğim damganın şokunu üstümden atamıyorum. Ceyhun İrgil'in de dediği gibi dava yollarını sonuna kadar kullanmalıyız, bana adımı temizlemeden rahat yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mostqueen, post: 446959, member: 93476"] Mahkemelere başvurmayı düşünen yok mu hiç? Aym ve sonrasında AİHM'ye.. Ne olursa olsun suçsuz yere işimiz elimizden alındı, okulları üstümüze kapattılar resmen, dalga geçer gibi istediği yere başvursunlar diyor bir de YÖK. Beni sohbete giden cemaatçilerle aynı kefeye nasıl koyarlar? Hadi okulu kapattın bizi neden aklamıyorsun, cemaatçileri ayıklamıyorsun? Cemaatçilerin umrunda değil yüzsüz yüzsüz iş aramaya başladılar bile ben daha yediğim damganın şokunu üstümden atamıyorum. Ceyhun İrgil'in de dediği gibi dava yollarını sonuna kadar kullanmalıyız, bana adımı temizlemeden rahat yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?