Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Berill" data-source="post: 449434" data-attributes="member: 92951"><p>Sizinle aynı fikirdeyim ve isyan ediyorum bu duruma. Haksızlığa uğrayan fetö ile alakası olmayan bir avuç insanmıyız yoksa... İnsanlar ya ses çıkarmaya korkuyor yada korktukları bişeyler var diye düşünmeye başladım. Bu sorun üç beş kişilik bir sorunmu...Çözüme yönelik ne yapılması gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. Hukuki yolları araştıran varsa AİHM gibi lütfen yazsın. Suçsuz yere yaftalandık bilmem anlatabiliyor muyum aklanmamız lazım engellenmememiz lazım tek istediğim bu. Kimseden bizi bir yere yerleştirmesini talep etmiyorum istediğim aklandığıma dair bir belge ve bunun tüm ünilerde yazı olarak gönderilmesi engellenmemem. Hakkı'mla torpilsiz yerleşirim yine başvururum ben ilanlara.Bu kadar zor olmamalı. Çözüme odaklı yapılacakları yazan olursa elbette katılırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berill, post: 449434, member: 92951"] Sizinle aynı fikirdeyim ve isyan ediyorum bu duruma. Haksızlığa uğrayan fetö ile alakası olmayan bir avuç insanmıyız yoksa... İnsanlar ya ses çıkarmaya korkuyor yada korktukları bişeyler var diye düşünmeye başladım. Bu sorun üç beş kişilik bir sorunmu...Çözüme yönelik ne yapılması gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. Hukuki yolları araştıran varsa AİHM gibi lütfen yazsın. Suçsuz yere yaftalandık bilmem anlatabiliyor muyum aklanmamız lazım engellenmememiz lazım tek istediğim bu. Kimseden bizi bir yere yerleştirmesini talep etmiyorum istediğim aklandığıma dair bir belge ve bunun tüm ünilerde yazı olarak gönderilmesi engellenmemem. Hakkı'mla torpilsiz yerleşirim yine başvururum ben ilanlara.Bu kadar zor olmamalı. Çözüme odaklı yapılacakları yazan olursa elbette katılırım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?