Öğretmenadayı
Öğrenci
Merhaba, Bir üniversite öğrencisi olarak benim geçerken sizin geri dönüyor olduğunuz yolda, sual sorup tecrübelerinizden yararlanmak istedim. İlk olarak kendimden,dilediklerimden bahsetmek istiyorum.
Bilgisayar öğretmenliği ikinci sınıfta öğrenim görüyorum, önümüzdeki sene açık öğretimden felsefe okumayı planlamaktayım.
Örgün öğrenimimden mezun olduğumda felsefe ikinci-üçüncü sınıfta olacağım.
Eğer mezuniyetten sonraki ilk yılda atanabilirsem iş hayatımın ikinci senesinde açık öğretimden mezuniyetim gerçekleşecek.
Öğretmenlikle iki senem geçtiğinde"araştırma görevlisi 2 yıl tecrübe şartını" yerine getirmiş bulunacağım.
Meslekten istifamı isteyip araştırma görevlisi olmak istiyorum .
1)Açık öğretimden mezun olmamın dezavantajı var mıdır,nelerdir ?
2)Bu planlamada benim göremediğim sizin görebildiğiniz olumsuz taraflar olabilir bunlar nelerdir ?
3)Alternatif fikirlerinizi alabilir miyim ?
Bilgisayar öğretmenliği ikinci sınıfta öğrenim görüyorum, önümüzdeki sene açık öğretimden felsefe okumayı planlamaktayım.
Örgün öğrenimimden mezun olduğumda felsefe ikinci-üçüncü sınıfta olacağım.
Eğer mezuniyetten sonraki ilk yılda atanabilirsem iş hayatımın ikinci senesinde açık öğretimden mezuniyetim gerçekleşecek.
Öğretmenlikle iki senem geçtiğinde"araştırma görevlisi 2 yıl tecrübe şartını" yerine getirmiş bulunacağım.
Meslekten istifamı isteyip araştırma görevlisi olmak istiyorum .
1)Açık öğretimden mezun olmamın dezavantajı var mıdır,nelerdir ?
2)Bu planlamada benim göremediğim sizin görebildiğiniz olumsuz taraflar olabilir bunlar nelerdir ?
3)Alternatif fikirlerinizi alabilir miyim ?