Ali_Güloğlu
Öğrenci
Değerli arkadaşlar şu an Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen bir üniversitede yüksek lisans yapmaktayım. Geçtiğimiz gün üniversitemize kayyum atandı. Acaba bundan sonra sürecin nasıl işleyeceği konusunda bilgisi olan var mı? ister istemez endişeleniyorum acaba yeni hocalar mı gelecek? akademik kadro değişecek mi?, Üniversitenin adı değişecek mi? gibi düşünceler içindeyim. Hocalarımızı tanıdık hepsi çok iyi insanlar açıkçası akademik kadronun değişmesini istemem. Bu dönem aldığımız dersler ne olacak.
Yönetmeliğe biraz göz attım Üniversitenin burada bulunan devlet üniversitesinin garantörlüğü altında olacağı ve el konan üniversitenin öğrencilerinin ve akademik kadronun bundan sonra devlet üniversitesine geçeceği söyleniyor. Arkadaşlar cevaplarınız benim için çok önemli üniversitenin istediği ücreti ailem peşin ödemişti açıkçası naçar durumdayım.
Yönetmeliğe biraz göz attım Üniversitenin burada bulunan devlet üniversitesinin garantörlüğü altında olacağı ve el konan üniversitenin öğrencilerinin ve akademik kadronun bundan sonra devlet üniversitesine geçeceği söyleniyor. Arkadaşlar cevaplarınız benim için çok önemli üniversitenin istediği ücreti ailem peşin ödemişti açıkçası naçar durumdayım.