Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kazanan Adaylara Dönüş Süresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeni Üye1" data-source="post: 499135" data-attributes="member: 104102"><p>Bilgilendirme olması açısından kendi sorumu kendim yanıtlıyorum belki merak eden olur. Sınav sonuçları ile beraber kazananların açıklandığı sayfada, ne zamana kadar başvurulacağı yazmıyor ve gene hangi belgeleri teslim edeceğimiz yazmıyordu. İnsan kaynaklarını bir hafta içinde 3 kez arayınca toplantı yapılacağını ve ondan sonra kazananları arayıp haber vereceklerini söylediler. Benim bu konuya ilk mesajı atmamdan 3 gün sonra yani sonuçların açıklanmasından 10 gün sonra mail yoluyla hangi belgeleri okula ulaştırmamız gerektiği kazanan adaylara bildirildi. Gene kesin bir tarih verilmedi en kısa sürede belgeleri insan kaynaklarına ulaştırın ibaresi yer alıyordu mailde. Belgeleri ilettikten 1 hafta sonra ise arayıp sözleşme şartlarını sundular yani belgeleri iletirken ne maaş ne de diğer haklarımız konusunda bir bilgi verilmemişti hiçbirimize. Güvenlik soruşturmasının bitimiyle beraber sözleşme imzalamak için okula çağıracaklarını da eklediler ve süreç şimdilik sonlandı. Okul ismini vermek uygun olur mu olmaz mı bilemediğim için sadece İstanbul'daki bir vakıf üniversitesinde bu bahsettiklerimin geçerli olduğunu ekleyerek bitiriyorum. Hepinize bol şans.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeni Üye1, post: 499135, member: 104102"] Bilgilendirme olması açısından kendi sorumu kendim yanıtlıyorum belki merak eden olur. Sınav sonuçları ile beraber kazananların açıklandığı sayfada, ne zamana kadar başvurulacağı yazmıyor ve gene hangi belgeleri teslim edeceğimiz yazmıyordu. İnsan kaynaklarını bir hafta içinde 3 kez arayınca toplantı yapılacağını ve ondan sonra kazananları arayıp haber vereceklerini söylediler. Benim bu konuya ilk mesajı atmamdan 3 gün sonra yani sonuçların açıklanmasından 10 gün sonra mail yoluyla hangi belgeleri okula ulaştırmamız gerektiği kazanan adaylara bildirildi. Gene kesin bir tarih verilmedi en kısa sürede belgeleri insan kaynaklarına ulaştırın ibaresi yer alıyordu mailde. Belgeleri ilettikten 1 hafta sonra ise arayıp sözleşme şartlarını sundular yani belgeleri iletirken ne maaş ne de diğer haklarımız konusunda bir bilgi verilmemişti hiçbirimize. Güvenlik soruşturmasının bitimiyle beraber sözleşme imzalamak için okula çağıracaklarını da eklediler ve süreç şimdilik sonlandı. Okul ismini vermek uygun olur mu olmaz mı bilemediğim için sadece İstanbul'daki bir vakıf üniversitesinde bu bahsettiklerimin geçerli olduğunu ekleyerek bitiriyorum. Hepinize bol şans. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Kazanan Adaylara Dönüş Süresi