Kendimi Değerlendirmek İçin Soruyorum ?

merhaba arkadaslar. Ales sözel calısıyorum. Hem kendime hem de calısan diğer arkadaslara yararlı olabileceği için soruyorum: bir sözelci için sınava hazırlıkta 50 toplam 50 deneme 3 soru bankası çözmek yeterlimidir ? Yeter ya da yetmez demek pek mümkün değil biliyorum ama kabaca bir tabirle iyi bir calısma dönemi geçirilmiş olur mu ? Bunu öğrenmek istiyorum cünkü içimde hep az calısıyosun hissiyatı hakim :D Hem bana hemde bnmle aynı hissiyatı paylaşan arkadaslara burada görüşlerinizi belitmeniz yararlı olacaktır. tesekkür ederim.

Ink Bottle

Moderator
merhaba arkadaslar. Ales sözel calısıyorum. Hem kendime hem de calısan diğer arkadaslara yararlı olabileceği için soruyorum: bir sözelci için sınava hazırlıkta 50 toplam 50 deneme 3 soru bankası çözmek yeterlimidir ? Yeter ya da yetmez demek pek mümkün değil biliyorum ama kabaca bir tabirle iyi bir calısma dönemi geçirilmiş olur mu ? Bunu öğrenmek istiyorum cünkü içimde hep az calısıyosun hissiyatı hakim :D Hem bana hemde bnmle aynı hissiyatı paylaşan arkadaslara burada görüşlerinizi belitmeniz yararlı olacaktır. tesekkür ederim.

Hocam 50 deneme 3 soru bankası rekor bir sayı olur bence. 12 deneme (6 sı çıkmış sorular) çözerek hazırlandım ben Ales'e. Sözelci değilim gerçi ama fark etmez zaten.

Sözel cözenler için asıl sorun sayısal gbi olmaması bence. sayısal cözüyosan ve istediğin puanı alamıyosan eksiğin bellidir. ona calısırsın. ama sözel de neresini calısalım neremiz eksik bilemiyoruz :D O zaman haydi çok soru çözelim diye abanıyosun denemeye :D

dtcf_fts

Öğrenci
bir sözelci hiç soru çözmese bile sınavda başarılı olabilir. Çünkü sözel tamamen o anki ruh halinize bağlı... Sorular algılayış biçiminize göre cevaplanıyor. Size tavsiyem sınava son derece rahat girmenizdir

A

Akademik Forum

Guest
50 DENEME COZEN COKAncak, basari sizin sinav esnasindaki performansiniz, tutumunuz ve davranislarinizdir. Sinav denemelerden bambaska oluyor. bol deneme otomotor kazandirir ama onemli olan objektif olarak sinava hazirlanmak. mumkun oldugu kadar sorulari cozmek, Ama kolayiniza gelir ama zorlanirsiniz,; o kisiden kisiye degisiyorSinav bilgiyi tecrubeyi olmuyor. Survivor gibi akil mantik disi sorularla ugrasip duruyorsun