Kocaeli Üniversitesi Başvuru Sonucu Sorunu

Alpay Eglenen

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben Kocaeli Üniversitesi'nde Gazetecilik ve İletişim Bilimleri bölümlerine başvuruda bulundum. Sistemin kullanma kılavuzunda başvuru sonucunda mülakat yeri ve zamanı görünmesinin, kontejyanın 4 katı sayıdaki öğrencilere girmiş olduğumuz anlamına geldiği yazıyordu. Bana iki programa da başvurumun onaylandığı maili geldi ve sisteme girip baktığımda mülakat yeri ve zamanı görünüyordu başvuru durumumda. Ardından bir başka mail daha geldi ve Gazetecilik bölümüne başvurumun onaylandığı, fakat kontejyanın dört katı sayıdaki adayın sınava çağrılma kuralından ötürü mülakata katılmaya hak kazanamadığım yazıyordu. İletişim Bilimleri bölümüyle alakalıysa henüz böyle bir mail almadım. Ben şimdi İletişim Bilimleri mülakatına girmeye hak kazandım mı, kazanmadım mı? Üniversiteye de ulaşamıyorum ve şehir dışından gideceğim için bir an önce kazanıp kazanmadığımı öğrenmem lazım. Şimdiden teşekkürler.

akademikperso

Öğrenci
Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasında "Başvuru Sistemine git"e tıklayıp giriş yapmadan evvel mülakat listesi bölümünden başvuru yaptığınız bölüme mülakat hakkı kazananların listelendiği tablodan bulabilirsiniz ki nickinizden ötürü ve tabii meraktan ben baktım ve iki bölüm için de isminiz yer alıyor. Başarılar.