Konferans için görevlendirme

kuramci

Araştırma Görevlisi
Merhaba arkadaşlar, yurtdışında bir konferans için görevlendirme istemiştim. Bugün bir sms geldi, tüm yıllık izinler iptal edildiğine dair. Biliyorsunuz, olağanüstü durumlardan dolayı. Peki benim konferans için istediğim görevlendirmede de sıkıntı çıkar mı? Bir de yurtdışı üstelik.
e08a5be167e40f25a702a24e1396a6a6.jpg

Rocky-Marciano

Öğrenci

Ink Bottle

Moderator
Merhaba arkadaşlar, yurtdışında bir konferans için görevlendirme istemiştim. Bugün bir sms geldi, tüm yıllık izinler iptal edildiğine dair. Biliyorsunuz, olağanüstü durumlardan dolayı. Peki benim konferans için istediğim görevlendirmede de sıkıntı çıkar mı? Bir de yurtdışı üstelik.
e08a5be167e40f25a702a24e1396a6a6.jpg

Merhaba hocam,
Bize personel daireden bugün mail geldi tüm yurtdışı görevlendirmelerin de iptal olduğuna dair, okuldan okula değişir mi bilmiyorum. Yarın bir sorun isterseniz okulunuzun personel dairesine.

kuramci

Araştırma Görevlisi
Merhaba hocam,
Bize personel daireden bugün mail geldi tüm yurtdışı görevlendirmelerin de iptal olduğuna dair, okuldan okula değişir mi bilmiyorum. Yarın bir sorun isterseniz okulunuzun personel dairesine.
Bize böyle kesin bir şey söylenmedi, o yüzden konuyu açtım. Dekan hoca sadece beklemem gerektiğini, belirsiz olduğunu söyledi. Büyük ihtimal bize de yasaklanır o zaman.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ink Bottle

Moderator
Bize böyle kesin bir şey söylenmedi, o yüzden konuyu açtım. Dekan hoca sadece beklemem gerektiğini, belirsiz olduğunu söyledi. Büyük ihtimal bize de yasaklanır o zaman.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Bize şöyle bir mail ile akşam saatlerinde bildirim yaptılar.

Ekli dosyayı görüntüle 5679

Yakın zamanda yurtdışında konferansa gidecek pek çok arkadaşımız/hocamız vardı, yarın falan uçak bileti iptal işlemine başlayacaklar sanırım ama dediğim gibi sadece bizim okula özel mi yoksa tüm okullar mı görevlendirmeleri iptal etti bilmiyorum, yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Bu arada izindeki birkaç arkadaşımla görüştüm okul onlara da telefon etmiş "en kısa zamanda dönün" demiş.

rami

Öğrenci
Merhaba
Ağustos 13'de başlayacak bir yurtdışı görevlendirmem vardı. Akıbeti ne olacak ? Ağustos'a kadar iptal durumu ortadan kalksa gidebilir miyim ?

ibolak1

Öğrenci
bize de "Yurtdışı Görevlendirilmeleri ikinci bir açıklamaya kadar iptal edilmiş olup, görevlendirilmesi yapılan personelimizin gerekli iptal işlemlerini (uçak bileti, katılım ücreti, vb) bir an önce başlatmaları gerekmektedir." diye mail gelmiş...

beni de 5 eylül de konferansım vardı yurtdışında, biletleri aldım ama iptal mı etsem diye düşünüyorum ya da bir kaç gün beklesem mi diyorum.. hiçbir şey belli olmuyor şu son zamanklarda