hatalı bir başlık açmış olabileceğinize yürekten inanıyorum ,tabi hatalı olabilirm ben önce söyleyeyim söyleyeceklerimi de ;
hocam kongre ve sempozyuma sunuyu yapmak üzere katılanlar genellikle doç ve üstü olur hatta prof olur dinleyici kısmındakilri bilmiyorum ama sunu kısmında olanlar böyledir.eğer en az profesörseniz o zaman yol sizin meydan sizin (en az deiğime bakmayın gerçekten öle , çünkü profesor olunca tamam ben herşeyi öğrencim ve artık bu alan bundan ibaret benim öğrenebileceğim birşey kalmadı ,ben profesörüm ve benden akıllı daha kimse olamaz yada bu kişi de en az profesör olabilir demek oldukça hatalıdır ,zaten alanlar yükseldikçe birbiriyle de alaklı olabiliyor (interdisplin) öyle oluncada nereye profesör tamam herşey bitti olmaz ki ..
neyse ...eee o zaman ,lan en az doç veya en az profesör deilsem ne yapacam ben ,bende b,şey yapmak istiyorum bilim yapmak bunlara mı has olan bişey ,yok canım onu kim dedi aa lütfen ,lütfen valla be asla öle bişi demem çok kırlırım zaten bende kuru bir yüksek lisans öğrencisyim(doktora olmalıydım gerçi hata ama) çok zeki olduğumu idda eder dururum ama bu sitedekiler beni sevmiyor anlamadım pek..zaten türk insanı pek mantıklı olmuyor kaçmak istiyorum bu saçma insanlardan (aşağıyı okuyun)özellikle birisi ,neyse ne yapacaz.
hocam seminer vereceksin ..mesela bende bir proje geliiştirdim boğaziçi sorun yaptı gibi , ama seminer verebilrsiniz dediydi hatırlıyorum (dilekçe veriyosun önce) neyse,ama ben projeyi taslak metni üç parça ve total 22 sayfa olcak şekilde hazırlayıp harvarda gönderdim ,hala iletişim halindeyim bu kurumla. geçen bi e-posta attılar bana resmen şunu demişler
"kuzum senin amacın ne ..." onlar böle diyince bende
"seninle olmak istiyorum canımmm" yazdım ..
şşey çüşş
bunlar işin şakası ama sordular ,araştırmanız için çok teşekkürler ,size tam olarak nasıl yardımcı olabiliriz denildiğinde biriki paragrafta açıkladım succintly açıklayın demişler çünkü neyse
hayatımda aradığım tek şey saygınlık olduğundan ,bu research projesini bu saygın kurumda saygın kurumda yapmak istediğimi yada komite olarak proje hakkındaki düşüncelerini benimle paylaşmalarını rica ettim.
yani böyle ..
hadi başarılar diliyorum sevgili arkadasım ..