[MENTION=35453]horozigo[/MENTION] [MENTION=88281]finduilas[/MENTION]
Hhaha ne utanacak mışım yaf ..sölesinlerde utanacak ne yaptım ben. pekala herşeyi bilmiyorum ki..hatta bunu yazmıştım o misafir nickle de ama yayınlanmadı,ben bizim okula gelen broşuru hatırlayarak gözlemlerimi yazmışım ama farketmedim tabiiki katılabiliyormuşsunuz.
hepiniz çok garip ve çoğunuz da objektif değilsiniz. ve kendiniz de söylüyorsunuz aslında ne zaman ilginç yada olmaması gerekn bişey olsa "burası türkiye" diye. banlanmak ..ben uatanacak hiçbirşey yapmadım hiç! (kalksın mertçe çıksın söylesin varsa biri editörde olabilir hiç farketmez! ben banlanacak veya suç içeren ne yaptım !? umrumda değil siz gibiler!)
hiçbizaman da forumda özel bi problemimi veya argo küfür kulanmadım ve bununla gurur da duyuyorum. forumun sakinleri ve editörleri içersinde garip insanlar varsa o zaman bu benim suçum öyle mi..
bakalım zaman ne söyler. elbette herkes ne hata yaptığını eninde sonunda görür.
bu forum çok kıymetli değil. sizlik değil ülkesel olarak öyle burası ,baksanıza forumda en çok şunlar soruluyor
1) bu kadroya nasıl yerleşirim 2) şu kadroda böyle bir problem oldu nasıl giderilir. 3) bu kadroda almam gereken ödeneği alamadım , nasıl olmalı 4)bir BAP çalışmam var tübitak destekli olsa ne kadar para ödenir 5) zaten türk olmanız aslında sizin dezavantajlı veya başarısız olmuş olmanız için yeterldir. şu aşağıdakilerin tamamının sizin kişiliğinizden çok farklı kimseler olduğunuzdan emin olabilirsiniz.
*** mari curie *** florence nightingale *** albert einstein ***sofia kovalevsky ** minoru yamasaki ** wolfgang amadeus mozart *** ludvig van beethoven *** jean vanier *** agatha christie ***pablo picasso *** princess diana ***julia morgan***terry fox ***stephen hawking ***isadora duncan**vincent van gogh ***mother teresa ***daha yazrdım ezbere en çok aklımda kalanlar bunlar lise hazırlıkta görmüştük bakabilrsiniz (milada broukal what alife! longman)
siz bu şekilde kaba saba hakaret eden bir şekilde davrandıkça ((hakaret edilmiştir!! bu açık ve seçiktir), bilim yapmak yerine bunu bir üstünlük yarışı gibi gördükçe asla zaten yapamazsınız.(özellikle bu konuda florence nightinagle bakın derim) gidin bakın o üsteki insanlar hiç öyle sizin gibi değiller.
ha ama biri de çıkıp alanıyla ilgili kimse bir şey paylaşmıyor. hata bikaç şey paylaşınca deli oluyorsun(işte bu bir hakaretir hemde hakaretin alasıdır! ve bu bana söylendi!) , üstelik maşallah yani bu sözü kullananlara , ee bakın sürekli anasayfa yönlendirmeli bir-birkaç ilanda "genç bilim insanları ödüllendirildi" ilanlarını görüyorum çok maşallah (gülüyorum bunlara)
peki sayın kardeşim ,sen ne üretebildin. hani edison -newton harikulade keşiifler yapmıştı ya ,sen ne yaptın ... yada yapabilecek o kapasite var mı sende ... ama ödüller dağıtılıyor. 
benim yaptığım en fazla oldukça usule uygun eleştiri bu kadar yada yanlış bilebiliyorum ,yukarıdaki durumu düzeltmek isterdim ,hatalı içerik var ve özür dilerim.
ben banlanacak birşey yapmadım. mahremiyete dair kendi prensiplerim gereği hiçkimseyi de rencide etmeyeceğım
bana göre bir mülahazada bir istişarede bir üstünlük yarışı var ise ,orada bilim yoktur , orada ben haklıyım çalışması vardır. halbuki bilim dili objektif olmayı gerektirir.