Normalde polemiğe girmeyi sevmem ki bu size son mesajım olacaktır: Ben veya başka birisi burada size "haklaret" etmedi. Forum kaliteli değilse gidersiniz ki ülkedeki en iyi forumlardan birisi. İnsanlar burada dertlerine veya sorunlarına çözüm aramak adına yazıyorlar ancak sürekli (bakın yalnızca bu konuda değil, gördüğüm tüm konularda) konu dışı yorumlar yapıyor ve kendinizden örnekler veriyorsunuz. Forum kaliteli değilse, kaliteyi düşüren etmenlerden birisi de sizsiniz. Moderatörler de "kaliteli" olmayabilir, hadi kaliteli değiller diyelim. Yahu kimse kimseyi tanımıyor, niye beni veya başkasını değil de sizi "engelliyorlar"? Picasso başta olmak üzere saydığınız kişiler zaten beceri ve zeka olarak normal insanlardan üstün kişiler, bunun konuyla hiç alakası yok. Ayrıca, atanınca üreteceğiz tabii ki. Atanana kadar geçen sürede bölümümüzle ilgili kitaplar, makaleler okuyup kendimizi geliştirmeye çabalıyoruz emin olun. Hatta şöyle bir faydası da var ki, dilimizi katletmiyoruz.
Mesela neye göre garibiz? Bir üye soru sormuş, vereceğiniz cevap iki veya üç cümle olsun. Yukarıda verilen net cevapları da okumuşsunuzdur. Yahu niye yok yurt dışına gideceğim, yok bu alanda çalıştım diye yazıyorsunuz? Ne alakası var, ne gereği var? Niye mesajlarınızın çoğunu "ama yine de ben herkesi seviyorum..." modunda bitiriyorsunuz anlamıyorum.
Hiç dostunuz veya arkadaşınız yok diye tahmin ediyorum. Bu sizin hayatınız ancak kendi hayatınızda, iç dünyanızda olan sorunları bu şekilde dışa vuramazsınız.
Not: Bu mesajım konu dışı olduğu ve polemiğe olağan bir durum oluşturabileceği için muhatabım olan şahıs dışındaki herkesten özür dilerim. Moderatörler gerekli görürse bu mesajımı zaten silecektir.