Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
KPSS'ye Hazırlanmak mı Daha Mantıklı Yoksa ALES'e mi Öncelik Vermeliyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="durumsuz" data-source="post: 397500" data-attributes="member: 84460"><p>bu sene kütüphaneye gide-gele bir arkadaş grubu edindim. 7-8 kişi falanız, parça parça beraber çalışırdık, herkes birbirine eksiği konusunda yardımcı olurdu. ben ales-yds ikilisine diğerleri kpss'ye çalışırdı. matematik falan konusunda bana baya yardımcı oldular. bende onlara sözel mantık-eğitim bilimleri anlatırdım.</p><p></p><p>her neyse, kütüphane de sabahladığım arkadaşlarımın hepsi şuan türkiye'nin dört yanına dağılarak öğretmen oldular. bense elimde muhtemelen atanmaya yetecek puanlarımla son öyp'yi bekliyorum ve aşırı gerginim. </p><p></p><p>eylül ayından beri kpss'ye çalışmadığım her güne lanet ediyorum açıkcası. içimdeki akademisyenlik şevki baya kırıldı, bize yapılan muameleleri görünce, bu kadar kırılgansam bu konuda, anlatıldığı gibi üniversitedeki araştırma görevlilerine yapılan muameleyi kaldıramam, büyük kavga ederim, can sıkarım, hiç bir lafın altında kalamam, </p><p></p><p>bunlar da benim başıma büyük belalar açacak gibi duruyor anlatılanlara göre. aralık ayında öyp ile atandım atandım. atanırsam ve canımı çok sıkarlarsa mobbing vb şeyler yapmaya kalkarlarsa, okulla ilişkim kesilene kadar ya da davalık olana kadar bana o tür muamele yapanlara hayatı zindan ederim. gerek fiziksel gerek sözlü. çekincem yok bu konuda. yapılan her şeyin bir bedeli olmalı. bedelsiz bırakılmamalı bu tip insanlar. </p><p></p><p>ha kazanamazsam aralık ayında, oturup 5-6 ay kpss'ye çalışıp öğretmen olmayı düşünüyorum. </p><p></p><p>yani diyeceği o dur ki, yaşamadan insan bilemiyor hangisinde karar kılacağını. Bende geçen sene çok ikilemde kalmıştım hangisi diye. Tarafımı akademisyenlik olarak seçtim. ama şuan pişmanım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="durumsuz, post: 397500, member: 84460"] bu sene kütüphaneye gide-gele bir arkadaş grubu edindim. 7-8 kişi falanız, parça parça beraber çalışırdık, herkes birbirine eksiği konusunda yardımcı olurdu. ben ales-yds ikilisine diğerleri kpss'ye çalışırdı. matematik falan konusunda bana baya yardımcı oldular. bende onlara sözel mantık-eğitim bilimleri anlatırdım. her neyse, kütüphane de sabahladığım arkadaşlarımın hepsi şuan türkiye'nin dört yanına dağılarak öğretmen oldular. bense elimde muhtemelen atanmaya yetecek puanlarımla son öyp'yi bekliyorum ve aşırı gerginim. eylül ayından beri kpss'ye çalışmadığım her güne lanet ediyorum açıkcası. içimdeki akademisyenlik şevki baya kırıldı, bize yapılan muameleleri görünce, bu kadar kırılgansam bu konuda, anlatıldığı gibi üniversitedeki araştırma görevlilerine yapılan muameleyi kaldıramam, büyük kavga ederim, can sıkarım, hiç bir lafın altında kalamam, bunlar da benim başıma büyük belalar açacak gibi duruyor anlatılanlara göre. aralık ayında öyp ile atandım atandım. atanırsam ve canımı çok sıkarlarsa mobbing vb şeyler yapmaya kalkarlarsa, okulla ilişkim kesilene kadar ya da davalık olana kadar bana o tür muamele yapanlara hayatı zindan ederim. gerek fiziksel gerek sözlü. çekincem yok bu konuda. yapılan her şeyin bir bedeli olmalı. bedelsiz bırakılmamalı bu tip insanlar. ha kazanamazsam aralık ayında, oturup 5-6 ay kpss'ye çalışıp öğretmen olmayı düşünüyorum. yani diyeceği o dur ki, yaşamadan insan bilemiyor hangisinde karar kılacağını. Bende geçen sene çok ikilemde kalmıştım hangisi diye. Tarafımı akademisyenlik olarak seçtim. ama şuan pişmanım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
KPSS'ye Hazırlanmak mı Daha Mantıklı Yoksa ALES'e mi Öncelik Vermeliyim?