Lisans tecil bitişi - yüksek lisans tecil

ydlgr

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum.

2014 Haziran ayında Lisans bölümünden mezun oldum ve şuanda 2 yıllık tecil hakkımı kullanmaktayım.

Çalışıyorum ve tecilimi uzatmak istiyorum ancak aklıma takılan sorular var. Tecil belgem şu şekilde :

DRg9Ov.jpg

Bu belgeye göre en son ne zaman yüksek lisansa kayıt yapabilirim ? 30 eylül 2016 mı yoksa Kasım 2016 ya kadar mı ? Uzaktan tezsiz yapmayı düşünüyorum Sakarya Üniversitesinde. Ancak kayıtlar ekim ayında sonlanıyor diye biliyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Gunes Yunus

Öğrenci
Kardeşim ben de seninle aynı durumdayım hatta dönemlerimiz de aynı . Ve şubeye sordum ben

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunes Yunus

Öğrenci
30 eylül e dek kayıt işlemlerin için bir problem olmaz dediler . Ekle sakarsa da mezuniyet Belgen lisans transkripini yds belgenin vs getirirsin sohi ye göndeririz yazı veririz diye ancak Kasım da kesin askersin eğer kayıt yaptiramazsan. O belgeyi istedim ben vermediler bana neden bilmem . E devletten bak dediler .

ydlgr

Öğrenci
Ben kesin yanıt alamadım hiç bir yerden. Askerlik şubesindeki personeller de çok bilgili değiller bu konuda.

O yüzden bu dönem kayıt yaptırmayı düşünüyorum, yarın veya yarından sonra.

Gunes Yunus

Öğrenci
Arkadaslar endişe etmeyin benim tecil de temmuz 15 de bitiyor eylül 30 a dek askerlik ile ilişiği yoktur yazısı veririz dedi o süreçte kaydını yaptırır bize öğrenci belgeni getirirsin tecil ini yaparız dediler.

cgh0gy

Öğrenci
Bende konuyu açan arkadaşla aynı durumdayım, tarihlerimiz de aynı. Şimdi şöyle bir problemde var arkadaşlar, edevlet'e girip bakarsanız eğer orada da 09/06/2016 bu tarihi vermişler. Bunlar neye göre ben anlayamadım. Şubeden aldığım belgede kasım yazıyor, edevlette haziran yazıyor.
Bunlar yetmezmiş gibi 2014 yılında YL kayıt olmuştum ama ders seçimi yapmadım. Askerliği 1 yıl kadar ertelemem gerektiği için bu dönem ders kaydı yaptım ve erteleme forumu gönderdik askerlik şubeme. Şimdi e devlette erteleme nedeni olarak '35E2-2 YURTİÇİ LİSANS ÜSTÜ ERTELİ' yazıyor fakat tarih yine değişmemiş.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçecek çünkü askerlik şubesinde de bilen birisini bulamıyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar endişe etmeyin benim tecil de temmuz 15 de bitiyor eylül 30 a dek askerlik ile ilişiği yoktur yazısı veririz dedi o süreçte kaydını yaptırır bize öğrenci belgeni getirirsin tecil ini yaparız dediler.

Hocam bende de tarih aynı ama erteleme durumu 35E2-2 YURTİÇİ LİSANS ÜSTÜ ERTELİ bu şekilde sen görüştünmü bu konuyu geişme var m ı

MehmetKILINÇ

Öğrenci
Tam aynı durumdaydım. Benimde 30.09.2016 da bitiyordu. Geçen dönem yüksek lisana başladım ve dün gidip lisansüstü tecili yaptırdım. Yeni tarihim 31.03.2019 oldu.