Ben bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim (öyp değil).Eğer özel bir üniversitede lisansüstü eğitim hakkı kazanırsam sürekli gidiş-geliş yapmamak için 35. maddeye dayanarak geçici görevlendirme ile gidebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yani gidiş geliş yapacağız peki en azından yol masrafları ve barınma masrafları karşılanmaz mı
Evet ALES 80 olmalı min., okul ortalaması da 3.00 olmalı min.Bütünleşik doktora programına başvurmayı düşünüyorum bundan dolayı. biliyorsunuzdur bütünleşik doktorada ales,dil puanı şartları değişebiliyor
Dekanlığınız vakıf üniversitesinde yapmanıza izin verirse hiç bir sorun olmaz kabul edilmeme gibi bir durum söz konusu değil çünkü orası da YÖK'ün diplomalarının kabul edildiği bir üniversite. 33/a'da öyle kafalarına göre sözleşme iptali olmaz, 50/d olsaydı belki.Benim alanım müzik olduğu için bazı üniversiteler ales puanından muaf tutuyor ama ben yine de alese gireceğim dil ve diploma şartlarını sağlıyorum.Peki ileride özel üniversitelerde yapılan lisansüstü eğitimin kabul görmeme gibi bir durumu olabilir mi? Ayrıca benim kadrom 33/a, üç yıl sonra bütünleşik doktora yapmama rağmen sözleşmenin yenilenmemesi veya istedikleri zaman sözleşmenin iptali olabilir mi?
Otomatik olarak dekanlık tarafından yenileniyor hocam.3 yıl sonra sözleşmemi yenilemek için sorarlar mı yoksa bölümüme ve rektörlüğe kalmış birşey mi