Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kemalsaman" data-source="post: 458237" data-attributes="member: 96200"><p>Merhaba,</p><p></p><p>İstanbulda bir üniversitenin tezsiz yüksek lisans programına 15-16 eğitim Döneminde Güz Yarıyılında Kayıt oldum, ardından 15-16 bahar dönemi ve 16-17 güz dönemlerine kayıt oldum ve hali hazırda 3. dönemim olan güz dönemine devam etmekteyim. Devamsızlıktan dolayı daha önceki iki dönemde kaldığım gibi 3. dönemimde de tüm derslerden kalacağım. </p><p></p><p>20 Nisan tarihinde Değişen Yönetmeliğe göre 16-17 Güz dönemi yarıyılı benim ilk dönemim olacağı için, hali hazırda iki dönem daha hakkım var, ve bu hakkı kullanmak için okula tekrar para verip kayıt olmam gerekecektir.</p><p></p><p>Benim aklımdan geçen ise mevcut kaydımı bu okulda yenilemeyip, başka bir okulun başka bir programına geçmek. Sizlere sormak istediğim soru ise böyle bir işlem yaparsam yeni kaydımla 3 yarıyıl hakkımın mı yoksa diğer programdan kalan 1 dönemim kaynaklı 2 dönemimin mi olacağı? </p><p></p><p>Özetle Programı bitirmeden veya 3 yarıyıl takvimi geçmeden önce kaydımızı silip başka okul ve programa geçersek haklar sıfırlanıyor mu? Bu sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadım. Görüşlerinizi bekliyorum.</p><p>Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemalsaman, post: 458237, member: 96200"] Merhaba, İstanbulda bir üniversitenin tezsiz yüksek lisans programına 15-16 eğitim Döneminde Güz Yarıyılında Kayıt oldum, ardından 15-16 bahar dönemi ve 16-17 güz dönemlerine kayıt oldum ve hali hazırda 3. dönemim olan güz dönemine devam etmekteyim. Devamsızlıktan dolayı daha önceki iki dönemde kaldığım gibi 3. dönemimde de tüm derslerden kalacağım. 20 Nisan tarihinde Değişen Yönetmeliğe göre 16-17 Güz dönemi yarıyılı benim ilk dönemim olacağı için, hali hazırda iki dönem daha hakkım var, ve bu hakkı kullanmak için okula tekrar para verip kayıt olmam gerekecektir. Benim aklımdan geçen ise mevcut kaydımı bu okulda yenilemeyip, başka bir okulun başka bir programına geçmek. Sizlere sormak istediğim soru ise böyle bir işlem yaparsam yeni kaydımla 3 yarıyıl hakkımın mı yoksa diğer programdan kalan 1 dönemim kaynaklı 2 dönemimin mi olacağı? Özetle Programı bitirmeden veya 3 yarıyıl takvimi geçmeden önce kaydımızı silip başka okul ve programa geçersek haklar sıfırlanıyor mu? Bu sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadım. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Lisansüstü Eğitimde Atılma Geri Geldi