makale tarama ve yayın

sueno

Kısıtlanmış Üyelik
MERHABA;

konu olarak yayına hazır DISIPLINLERARASI bir iki makalem bulunmaktadır. ancak bunun için literatür taraması yapmaya ihtiyacım var. bunun için aşağıda yer alan sorular hakkında bilgi sahibi olanların ,yardımcı olmalarını istirham ediyorum

ÖNEMLİ NOT:

TASARLANMIŞ MAKALELER , MATEMATİK BİLİM ALANININ SOSYAL NITELİKLİ ÖNERMELERİN İSPATINDA KULLANILMIŞ YARGILARDAN OLUŞMUŞTUR ,ek bilgi: matematik "analiz" uzmanıyım.

1) SCI dergisinde yayına sunmak istiyorum, yayına sunulacak eserin format (sayfa düzenlenmesi), nitelik ve tarama için bu dergide yayınlanmış eseri var olan arkadaslarımdan ,ulaşılabilecek bir -birkaç linki paylaşmalarını rica ediyorum.

2) makalelerin yayınında - ve her türlü ilintisi için okulla aktif bir irtibatımın var oması şart mıdır ? (kayıt dondurmuş olmak problem mi)

3)yalnızca science Ağırlıklı ,değil "social science" olarak hizmet veren bir dergi varsa link atabilir misiniz.?

TEŞEKKÜRLER.

- - - Güncellendi - - -

MERHABALAR;

az önce , kendim yazım yanlışlarımdan dolayı hatalı olduğum halde, önceden gönderdiğim maile ,son derece zarif bir nezaketle , bu derginin editörleri [ SCI ] [katrinn herrmann] tarafından , aklıma gelen muhtemel her şeyi sormam için ,lütfen çekinmeyin ve bize aklınıza takılanları sorun size yardımcı olalım şeklinde samimi cümlelerle döndükleri için , kendilerine burada yer almayan (disiplinlerarası çalışmak istediğimnkonular dahil) hemen hemen tüm merak ettiklerimi sordum,bende nazik biri olduğuma inanıyorum. ve nezaketle sorduğumdan en yakın zaman içersinde sorularımın cevaplandırılacağını düşünmekteyim.

bu nedenle artık bu yukarıda yer alan soruların cevaplandırlmasına gerek kalmamıştır.ancak dilerseniz (sual edilmek/ rica edilmek kaydıyla),gelecek olan mailin muhtevasını buraya alıntılamam mümkün olacaktır.

ilginize teşekkürler,saygılarımla.

herkese çalışmalarında ve tüm hayatında başarılar diliyorum.

symo++

Son düzenleme: