selamlar ++alyansss nickimi artık (çok sıradışı durumlar haricinde) açmak istememekteyim. bir ricam var : vallaha 25-26 yaşlarındayım ne kadar tecrübe denir bilmem fakat bana göre hayattaki en ağır hissedilen şeylerden biri kalp kırmaktır. dolayısyla lütfen kim olursa olsun benim yüzümden kimse cezalandırılmasın.(lütfen!)
devam ediyorum
sevgili ve saygıdeğer arkadasım ne yazıkki bu dediklerinizden ben haberdar değildim. tezli yl alacağım seminerde makale inceleme ve sunumu var ancak bunu ben mi yamalıydım bunu hiç bilmiyordum ne yazıkki ve zannediyorum benim doğru bildiğim ancak izah edemediğim bir problem vardı ki muhtemelen bunda hatalıymışım öyle yapsaydım. ilk kayıt olduktan sonra tez danışmanıma listedeki derslerden birinin içeriğine baktım lisansta aldıklarıma göre açıkçası çerez geldi hepsi öyle aslındada neyse , ben bu dersin hocasına mail attım.
"hocam bu dersi alabilir miyim sizden (danışmanımı da yazdım) o hoca bana gelen cevapta "(ismimle hitap ederek) ....bey ; ...(hoca) öğrencilerine bu dersleri aldırmıyor ,ayrıca dediğiniz günler uygun değil."
dedi. anlamadım maili küçücük yazıda bir sürü anlam çıkabiliyordu.neyse hemen danışmanıma gittim maili de (zaten kısa) olduğu gibi ama uygun ortam yaratarak söyledim. (önceden haberdar etmeme rağmen) daha ilginç ama ...sanırm pek de iyti olmayan tepki geldi. "yani siz isterseniz danışman değiştirin belki o alan sizin için daha uygun da olabilir" dedi. yani sanırım o dersi istiyorsan illa benle çalışmana gerek yok (çalışma!) denmiş oluyordu.
neyse valla ben dersi hemen verivcermek ders dönemi bitsin diye düşünmüştüm. ayrıca
o an garipsediğim: dikkat ettim sanki danışman benim istediklerimi değil de kendi istediklerini aldırmak istiyor.ilk etap çok şaşırdım (derslerin hepsi seçimlik) ama şu aralar yukarıdaki yazıyı da baz aldığımda sanırım danışman haklı artık derslerimi siz seçin demeliyim belkide bu hoca hatrı sayılır ve gerçekten alanında bilgili ayrıca da tam istediğim profil bi çok ülkeyi gezmiş görmüş.
artık tek kelime etmeye hakkım yok bence.
neyse.allah razı olsun yol yarıya gelmeden haber verdiğin için. yalnız bu dediğiniz süreyi ben ... beğenmedim. (çok uzun ,allah sabır versin)
- - - Güncellendi - - -
dipnot:tanınmamak için ,kimse ile de bu site üzerinden ileri bir samimiyet kurulmaması gerektiğinde de kanaat getirdim. çünkü son ~1 ay kim olduğum farkedildi fakat burada öznel cümleler (samimiyet) ağırlıklı idi. neyse yeni nickim var bence merak etmeyin ruhunuz bile duymaz kim olduğum
8 ay farkettirmeyen daha fazla farkettirmez.
selamlar
sempati&++alyansss