YLSY 2013 de MEB adina yurtdisina gonderilen ogrenciler sadece master yapip mi donecek?
Bu ogrenciler donduklerinde hangi gorevde bulunacaklar?
benim en çok merak ettiğim konu ise kzandık diyelim.döndüğümüzde merkez mi taşrada mı çalışacaz ? biz mi seçecez ? çalışma ünvanı ne olacak ? koşul olarak kadro mu olacak ? kadro olacaksa kaça kaç olacak ? neden bunları yönergelere yazmazlar ki ? benim tek merak ettiğim bunlardı halbuki. severek isteyerek gideceğim sonra 4-5 yıl sonra döndüğümde ise istemediğim koşullarda devam etmek istemezdim şahsen.
merhaba. tüm bu sorulara cevap bulabıldınız mı?benim en çok merak ettiğim konu ise kzandık diyelim.döndüğümüzde merkez mi taşrada mı çalışacaz ? biz mi seçecez ? çalışma ünvanı ne olacak ? koşul olarak kadro mu olacak ? kadro olacaksa kaça kaç olacak ? neden bunları yönergelere yazmazlar ki ? benim tek merak ettiğim bunlardı halbuki. severek isteyerek gideceğim sonra 4-5 yıl sonra döndüğümde ise istemediğim koşullarda devam etmek istemezdim şahsen.
ilk 3 soruya evet.sonrakilerine hayır. Hiç bir yer de bulamadım. Gözümden mi kaçtı diye tekrar baktım. Yok. Yönetmelikte de yok. Orada olmayınca kimse bilmiyor.
bana da aynı cevabı verdiler hatta alaycı bir sesle siz önce bir kazanın mülakatı geçin de bunları ondan sonra düşünürsünüz dediler. Hayır gerçekten merak ediyorum sözlü sınavı geçince açıklayacaklar mı acaba aynı alaycı ses tonuyla sormak isterim.Arkadaşlar şimdi MEB' i aradım cevap şöyle : Döndükten sonra ne yapacağınızı biz de bilmiyoruz o döndükten sonra belli olacak (???), bakanlıkta çalışacaksınız ama ne kadrosu olur bilemiyoruz, kimse de bilmiyor.
İnsanı neşelendiriyorlar gerçekten...