Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Mecburi Hizmetli Bir Akademisyenin Diğer Kamu Kurumlarına Geçmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AmeonnA" data-source="post: 512927" data-attributes="member: 87413"><p>Merhabalar;</p><p>Eşinizin mecburi hizmetini tamamlamaması demek, çoooooooooooook yüklü bir senet ödemeniz demek efendim. Yani neredeyse böbreğimize kadar ipotekli oluyoruz zorunlu hizmetimiz olduğunda. Zorunlu hizmeti bitse dahi, tekrar atanma için kamu kurumlarına ya da üniversiteye başvuru yapması gerekecektir. Ki şu an görevli olduğu üniversitenin istifasını onaylamayıp, işi yokuşa sürüp, mahkemelere kadar gitme ihtimali var. Ben olsam yerinizde ne yapardım, eşimin zorunlu hizmeti bitene kadar dişimi sıkardım efendim. </p><p>Ancak sorularınıza bildiğim kadarıyla cevap vereyim;</p><p>Şu anki üniversite mümkün değil muvafakat vermez, istifa etmeniz gerekecektir. (ki bence yapmayın) Kpss olmadan kamuya atanma oluyor mu hiç bilmiyorum ancak en kötü senaryoları düşünerek hareket etmelisiniz bence. </p><p>Kolaylıklar dilerim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AmeonnA, post: 512927, member: 87413"] Merhabalar; Eşinizin mecburi hizmetini tamamlamaması demek, çoooooooooooook yüklü bir senet ödemeniz demek efendim. Yani neredeyse böbreğimize kadar ipotekli oluyoruz zorunlu hizmetimiz olduğunda. Zorunlu hizmeti bitse dahi, tekrar atanma için kamu kurumlarına ya da üniversiteye başvuru yapması gerekecektir. Ki şu an görevli olduğu üniversitenin istifasını onaylamayıp, işi yokuşa sürüp, mahkemelere kadar gitme ihtimali var. Ben olsam yerinizde ne yapardım, eşimin zorunlu hizmeti bitene kadar dişimi sıkardım efendim. Ancak sorularınıza bildiğim kadarıyla cevap vereyim; Şu anki üniversite mümkün değil muvafakat vermez, istifa etmeniz gerekecektir. (ki bence yapmayın) Kpss olmadan kamuya atanma oluyor mu hiç bilmiyorum ancak en kötü senaryoları düşünerek hareket etmelisiniz bence. Kolaylıklar dilerim... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Mecburi Hizmetli Bir Akademisyenin Diğer Kamu Kurumlarına Geçmesi