Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Milli Eğitime Geri Dönüş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="paradoxus" data-source="post: 363415" data-attributes="member: 44950"><p>Görüşlerinizi saygıyla karşılıyorum.</p><p>Koşulları az çok biliyorum hocam. Sözleşmeli öğretmenlik de yaptım. Garantici değilim. Benim için bilim ve ilim öğrenmek bir tutku. Ben sadece maaş almak için bu işi istemiyorum. Meb insanı körelten bir kurum. Belge hazırlamaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz. Amirleri tatmin etmeye çalışan idarecilerin belge hamallığını yapıyoruz. Eğitim desen zaten bitmiş. Ama akademisyen olmak gönül işidir, kadro işi değil. Tabi ki yasal olarak haksızlık öyp nin koşulları ama benim için tek yol bu. Diğer türlü torpille atanan bir sürü maaşlı boş adam var. Sırf maaşlı işi olsun diye orada oda işgal ediyor bu tipler. </p><p>Dolayısıyla sevdiğim işi yapmayı tercih ediyorum. Araştırmayı, öğrenmeyi, öğretmeyi seviyorum. Haksızlıklar olmasaydı cari usülü zorlardım ama maalesef herkes maaş peşinde, adam kayırma peşinde, particilik peşinde vs vs vs</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paradoxus, post: 363415, member: 44950"] Görüşlerinizi saygıyla karşılıyorum. Koşulları az çok biliyorum hocam. Sözleşmeli öğretmenlik de yaptım. Garantici değilim. Benim için bilim ve ilim öğrenmek bir tutku. Ben sadece maaş almak için bu işi istemiyorum. Meb insanı körelten bir kurum. Belge hazırlamaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz. Amirleri tatmin etmeye çalışan idarecilerin belge hamallığını yapıyoruz. Eğitim desen zaten bitmiş. Ama akademisyen olmak gönül işidir, kadro işi değil. Tabi ki yasal olarak haksızlık öyp nin koşulları ama benim için tek yol bu. Diğer türlü torpille atanan bir sürü maaşlı boş adam var. Sırf maaşlı işi olsun diye orada oda işgal ediyor bu tipler. Dolayısıyla sevdiğim işi yapmayı tercih ediyorum. Araştırmayı, öğrenmeyi, öğretmeyi seviyorum. Haksızlıklar olmasaydı cari usülü zorlardım ama maalesef herkes maaş peşinde, adam kayırma peşinde, particilik peşinde vs vs vs [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Milli Eğitime Geri Dönüş