Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Milli Eğitime Geri Dönüş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="composer" data-source="post: 395200" data-attributes="member: 60098"><p>Hocam üniversiteye bir geçin de hayırlısıyla, sonra konuşalım gönül işini evrak işini vs. "Akademisyen olmak kadro işi değildir" diyorsanız, üniversitelerimizin sizlere çok ihtiyacı var bence. Zira bir yılın sonunda lanet edip kaçmak istiyor insan. Hangi bilim, hangi araştırma? Özellikle arş. gör. kadroları tamamen getir-götür üzerine. Özlük hakları nedir araştırılmalı. MEB can'dır. Geçmek için can atıyorum. Saygılar</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam naçizane sizi tebrik ederim. Yaşadıklarınız için derin üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Malesef yaşadıklarınız ekstrem örnekler değil. Buna benzer, belki bu kadar ağır olmayan onlarca örnek var önümüzde. Dayınız varsa rahatsınız üniversitelerde. Ben başka birşey söylemek istemem. Hem girerken hem devam ederken dayı şart gibi görünüyor. Tabii ki helal süt emmiş, namuslu idareciler de var. Onların olduğu yerde sorun da olmuyor. Ama konuyu açan hocamın durumundayken de böyle bir ortama geçiş yapmak ne kadar mantıklı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="composer, post: 395200, member: 60098"] Hocam üniversiteye bir geçin de hayırlısıyla, sonra konuşalım gönül işini evrak işini vs. "Akademisyen olmak kadro işi değildir" diyorsanız, üniversitelerimizin sizlere çok ihtiyacı var bence. Zira bir yılın sonunda lanet edip kaçmak istiyor insan. Hangi bilim, hangi araştırma? Özellikle arş. gör. kadroları tamamen getir-götür üzerine. Özlük hakları nedir araştırılmalı. MEB can'dır. Geçmek için can atıyorum. Saygılar [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam naçizane sizi tebrik ederim. Yaşadıklarınız için derin üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Malesef yaşadıklarınız ekstrem örnekler değil. Buna benzer, belki bu kadar ağır olmayan onlarca örnek var önümüzde. Dayınız varsa rahatsınız üniversitelerde. Ben başka birşey söylemek istemem. Hem girerken hem devam ederken dayı şart gibi görünüyor. Tabii ki helal süt emmiş, namuslu idareciler de var. Onların olduğu yerde sorun da olmuyor. Ama konuyu açan hocamın durumundayken de böyle bir ortama geçiş yapmak ne kadar mantıklı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Milli Eğitime Geri Dönüş