Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Solsağbirki..." data-source="post: 494223"><p><strong>Solsağbirki..</strong></p><p></p><p>Biz kara harp okulunda sabah 8 akşam 7 ve cumartesi günleride öğlene kadar çalışarak ayrıca ayda iki kez gene hafta sonu sabah 9 akşam 8 e kadar harbiyeli danışmanlığı yapmaktan , geleceğin subaylarına hizmet vermekten asla çekinmiyoruz bilakis mutluluk duyuyoruz bu Peygamber ocağında yetişen aslan parçalarında emeğimiz olduğu için...Bu kapıyı bize açan sayın Rektör hocamızada büyük bir vefa borcumuz var, fakat sürekli "sivil personel buraya uygun değil yapamıyoruz subay olmanız lazım ,şunu yapmazsan oda hapsi yersin bunu yapmamanın cezası 1 hafta hapis cezası " gibi laflardan dolayı üzüntü ve gerginlik içerisindeyiz ,öğretim görevlisi olarak girmek bizim bir suçumuzmuş gibi davranılıyor üstümüzdeki baskılar biz subay olana kadar hergün daha da artacak gibi halbuki biz her türlü hizmete cevap verip elimizden gelenin en güzelini yaptık ve hiç birşeyden şikayetçi olmadık... fakat basit bir personel listesinde bile adımızı asteğmenlerin altına yazıp bize durumumuzun bu olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Bizi en son da tutuyorlar yani. Son söylenen laf ise</p><p>" kendini subay gibi hissetmeyen varsa nizamiye şurda arkadaşlar buyurun " ... bu yazılar kurumu kötülemek için değil aksine Türkiyenin belkide en prestijli kurumunda hem fiziksel hemde psikolojik anlamda daha iyi çalışmamızı istediğimiz içindir. Çünkü burdan çıkacak subaylar şuan dört gözle bekleniyor bizde onlara dokunup yetiştiriyoruz ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solsağbirki..., post: 494223"] [b]Solsağbirki..[/b] Biz kara harp okulunda sabah 8 akşam 7 ve cumartesi günleride öğlene kadar çalışarak ayrıca ayda iki kez gene hafta sonu sabah 9 akşam 8 e kadar harbiyeli danışmanlığı yapmaktan , geleceğin subaylarına hizmet vermekten asla çekinmiyoruz bilakis mutluluk duyuyoruz bu Peygamber ocağında yetişen aslan parçalarında emeğimiz olduğu için...Bu kapıyı bize açan sayın Rektör hocamızada büyük bir vefa borcumuz var, fakat sürekli "sivil personel buraya uygun değil yapamıyoruz subay olmanız lazım ,şunu yapmazsan oda hapsi yersin bunu yapmamanın cezası 1 hafta hapis cezası " gibi laflardan dolayı üzüntü ve gerginlik içerisindeyiz ,öğretim görevlisi olarak girmek bizim bir suçumuzmuş gibi davranılıyor üstümüzdeki baskılar biz subay olana kadar hergün daha da artacak gibi halbuki biz her türlü hizmete cevap verip elimizden gelenin en güzelini yaptık ve hiç birşeyden şikayetçi olmadık... fakat basit bir personel listesinde bile adımızı asteğmenlerin altına yazıp bize durumumuzun bu olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Bizi en son da tutuyorlar yani. Son söylenen laf ise " kendini subay gibi hissetmeyen varsa nizamiye şurda arkadaşlar buyurun " ... bu yazılar kurumu kötülemek için değil aksine Türkiyenin belkide en prestijli kurumunda hem fiziksel hemde psikolojik anlamda daha iyi çalışmamızı istediğimiz içindir. Çünkü burdan çıkacak subaylar şuan dört gözle bekleniyor bizde onlara dokunup yetiştiriyoruz ... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında