Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sözdeakademsyn" data-source="post: 495061"><p>Sn.hocam okutman kelimesi bildiğiniz üzere kaldırıldı ve öğretim görevlisi olarak kullanılmakta şu an. Tüm sayfaları okursanız bence anlamak zor da değil çalışma şartları konusunda. Askeri bir okul, sivildeki gibi bir üniversite ortamı beklenerek gelinmese iyi olunur (moral bozukluğu olur sadece) ve şartlar görev tanımı tam oturmamış. Düzeniniz varsa bozup gelmek ne kadar doğru ve yerinde olur bu size kalmış. Hukuk bilginiz nasıl , her şeyle mücadele edebilirim ben usanmam derseniz veya uğraşmam nasılsa 3-5-10 yıla değişir ve maaş yeter gibi.. her ne düşünüyorsanız yine size kalmış. Yeniliğe pek açık olduğu söylenemez. Belki bu iyi halli bir söylem bile olabilir. Ayrıca bölümler arası farklar da olabilir. Ama genel olarak anlatıldığı gibi.örneğin Yöksis e kayıtlı bir personel bile yok, yani ortak bir sorun. Bu nedenle adınız araştırıldığinda orada gözükmüyorsunuz. Sınav görevi de alamıyorsunuz. Bu herkesin anlayabileceği ve ortak olan sorunlardan birisi. Karar sizin... güzel bir karar verip dilediğiniz ve huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı bulmanız dileğiyle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sözdeakademsyn, post: 495061"] Sn.hocam okutman kelimesi bildiğiniz üzere kaldırıldı ve öğretim görevlisi olarak kullanılmakta şu an. Tüm sayfaları okursanız bence anlamak zor da değil çalışma şartları konusunda. Askeri bir okul, sivildeki gibi bir üniversite ortamı beklenerek gelinmese iyi olunur (moral bozukluğu olur sadece) ve şartlar görev tanımı tam oturmamış. Düzeniniz varsa bozup gelmek ne kadar doğru ve yerinde olur bu size kalmış. Hukuk bilginiz nasıl , her şeyle mücadele edebilirim ben usanmam derseniz veya uğraşmam nasılsa 3-5-10 yıla değişir ve maaş yeter gibi.. her ne düşünüyorsanız yine size kalmış. Yeniliğe pek açık olduğu söylenemez. Belki bu iyi halli bir söylem bile olabilir. Ayrıca bölümler arası farklar da olabilir. Ama genel olarak anlatıldığı gibi.örneğin Yöksis e kayıtlı bir personel bile yok, yani ortak bir sorun. Bu nedenle adınız araştırıldığinda orada gözükmüyorsunuz. Sınav görevi de alamıyorsunuz. Bu herkesin anlayabileceği ve ortak olan sorunlardan birisi. Karar sizin... güzel bir karar verip dilediğiniz ve huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı bulmanız dileğiyle... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında