Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ragojin" data-source="post: 495784" data-attributes="member: 104281"><p>Merhaba, </p><p>Öncelikle sabırla bekleyen ve olumsuz yanıt alan arkadaşlara geçmiş olsun. Kolay olmuyor ama hızlı şekilde kederinizi atıp hayatınızın gerçeklerine odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Açılan ilanların tamamında var mıdır bilmiyorum ama benim katıldığım Rusça bölümünden gerçek detaylarla neden üzülmemeniz gerektiğini açıklamaya çalışacağım. Ön değerlendirme listesi aşağıdaki gibiydi:</p><p>(Talip Burak TANRIVER benim)</p><p>180 141 KARA HARP OKULU (Ankara) YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ</p><p>HASAN ŞEN ÖĞR.GÖR. 85,34814 </p><p>TALİP BURAK TANRIVER ÖĞR.GÖR. 83,017756 </p><p>LADA AKSÜT ÖĞR.GÖR. 82 </p><p>FATMA YANIKÖREN ÖĞR.GÖR. 80,891576 </p><p>ALKIM HANTAŞ ÖĞR.GÖR. 78,071078 </p><p>TUĞBA BALKAYA ÖĞR.GÖR. 77,93541 </p><p>SERCAN SEYHAN ÖĞR.GÖR. 77,73111 </p><p>MEHMET VOLKAN ÇİFTCİ ÖĞR.GÖR. 76,34754 </p><p>AYŞE MERCAN ÖĞR.GÖR. 76,20196 </p><p>HANDE BÜYÜKBAHÇECİ ÖĞR.GÖR. 75,842104 </p><p>SEVDA NASRADINLI BAHAR ÖĞR.GÖR. 75,79635 </p><p>ERDEM GÜLER ÖĞR.GÖR. 75,593508</p><p>SENA ÜNAL ÖĞR.GÖR. 74,367224 </p><p>GİZEM ÇETİNSAV ÖĞR.GÖR. 74,317156</p><p>ELİF GÜN ÖĞR.GÖR. 72,6182 </p><p>VEYSEL UZUĞ ÖĞR.GÖR. 70,918302 </p><p></p><p>Hasan Şen üniversiteden sıra arkadaşım, mülakata gün içerisinde gelmedi. Listeden birde Hande Hanım sıra arkadaşımdır. Üçümüzde Erciyes Üniversitesi mezunuyuz. Geleyim mülakat detaylarına: Gazi Üniversitesinden 3 hoca getirilmiş. Mülakata girecekler arasında öğrencileri var, yüksek lisans eğitimini almış olanlar var, var oğlu var. Rusça'da toplasan 10 bölüm olduğu için ülkede hangi hoca gelse birileri için tanıdık çıkacağı için sorun etmedim. Girdim mülakata... Hocalar güleryüzlü, sakin şekilde başladı görüşme. Sordukları soruları aynen yazıyorum buraya:</p><p></p><p>1- Adınız Soyadınız nedir?</p><p>2- Kendinizi biraz tanıtır mısınız?</p><p>3- Ne işle meşgulsünüz ve mezun olduktan sonra Rusçayı unutmamak için ne yaptınız?</p><p>4- Bizi ezberinizden bir edebi şiir okur musunuz?</p><p></p><p>Hepsi bu kadar. Soruların hepsine (şiir de dahil hatta çok uzun bir şiir okumuştum) sakince cevap verdim. Sonra döndük evimize ve heyecanlı bekleyiş bugüne kadar sürdü. Sonuç olarak "asil ve yedek kontenjanına giremediniz" mesajını okuyorum ekranda. Sesli düşünerek size de aktarayım kafamdaki soruları</p><p></p><p>1- 2 kişinin alınacağı bir ilanda rüştünü devlet sınavları ile ispat etmiş ve ön değerlendirme listesine kafadan giren birisi, 2 asil 2 yedek olduğunu düşünürsek toplamda ilk 4'e giremiyorsa ya mülakata küfür etmiştir, ya heyecandan dili tutulmuştur, ya da bilimum saygısızlıkla herşeyi berbat etmiştir. Teknik olarak bu kontenjana girememem im-kan-sız. Neden mi?</p><p></p><p>Soruları ben seçmedim ki. Siz aklınızdakileri sordunuz ve hepsine tam olarak cevap verdim. Bana "şu konuyu anlatır mısınız?" dediniz de bilmiyorum mu dedim. Zaten sorduğunuz bilgiye dayalı tek soru "rusça şiir" di, belki de oradaki profesörlerin bile ilk defa duyduğu Puşkinin bir şiirini okudum. </p><p></p><p>Ha bunları okuyan arkadaşlar diyecek ki; iyide kardeşim bunun alesi var yds si var mezuniyet ortalaması var. </p><p>Tüm bilgilerimi aşağıda yazıyorum:</p><p></p><p>YDS : 85</p><p>ALES: 82</p><p>100'lük sistemde mezuniyet ortalamam: 95 </p><p></p><p>Takdiri bunu dikkatli şekilde okuyan ve özümseyen tüm genç dimahlara bırakıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. </p><p>Liyakatli olabilirsiniz ama elyak (yani en liyakatlisi) olamadınız. Bende özel bir şirkette çalışıyorum şu günlerde, bırakıp organik tarım yapacağım memleketimde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragojin, post: 495784, member: 104281"] Merhaba, Öncelikle sabırla bekleyen ve olumsuz yanıt alan arkadaşlara geçmiş olsun. Kolay olmuyor ama hızlı şekilde kederinizi atıp hayatınızın gerçeklerine odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Açılan ilanların tamamında var mıdır bilmiyorum ama benim katıldığım Rusça bölümünden gerçek detaylarla neden üzülmemeniz gerektiğini açıklamaya çalışacağım. Ön değerlendirme listesi aşağıdaki gibiydi: (Talip Burak TANRIVER benim) 180 141 KARA HARP OKULU (Ankara) YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ HASAN ŞEN ÖĞR.GÖR. 85,34814 TALİP BURAK TANRIVER ÖĞR.GÖR. 83,017756 LADA AKSÜT ÖĞR.GÖR. 82 FATMA YANIKÖREN ÖĞR.GÖR. 80,891576 ALKIM HANTAŞ ÖĞR.GÖR. 78,071078 TUĞBA BALKAYA ÖĞR.GÖR. 77,93541 SERCAN SEYHAN ÖĞR.GÖR. 77,73111 MEHMET VOLKAN ÇİFTCİ ÖĞR.GÖR. 76,34754 AYŞE MERCAN ÖĞR.GÖR. 76,20196 HANDE BÜYÜKBAHÇECİ ÖĞR.GÖR. 75,842104 SEVDA NASRADINLI BAHAR ÖĞR.GÖR. 75,79635 ERDEM GÜLER ÖĞR.GÖR. 75,593508 SENA ÜNAL ÖĞR.GÖR. 74,367224 GİZEM ÇETİNSAV ÖĞR.GÖR. 74,317156 ELİF GÜN ÖĞR.GÖR. 72,6182 VEYSEL UZUĞ ÖĞR.GÖR. 70,918302 Hasan Şen üniversiteden sıra arkadaşım, mülakata gün içerisinde gelmedi. Listeden birde Hande Hanım sıra arkadaşımdır. Üçümüzde Erciyes Üniversitesi mezunuyuz. Geleyim mülakat detaylarına: Gazi Üniversitesinden 3 hoca getirilmiş. Mülakata girecekler arasında öğrencileri var, yüksek lisans eğitimini almış olanlar var, var oğlu var. Rusça'da toplasan 10 bölüm olduğu için ülkede hangi hoca gelse birileri için tanıdık çıkacağı için sorun etmedim. Girdim mülakata... Hocalar güleryüzlü, sakin şekilde başladı görüşme. Sordukları soruları aynen yazıyorum buraya: 1- Adınız Soyadınız nedir? 2- Kendinizi biraz tanıtır mısınız? 3- Ne işle meşgulsünüz ve mezun olduktan sonra Rusçayı unutmamak için ne yaptınız? 4- Bizi ezberinizden bir edebi şiir okur musunuz? Hepsi bu kadar. Soruların hepsine (şiir de dahil hatta çok uzun bir şiir okumuştum) sakince cevap verdim. Sonra döndük evimize ve heyecanlı bekleyiş bugüne kadar sürdü. Sonuç olarak "asil ve yedek kontenjanına giremediniz" mesajını okuyorum ekranda. Sesli düşünerek size de aktarayım kafamdaki soruları 1- 2 kişinin alınacağı bir ilanda rüştünü devlet sınavları ile ispat etmiş ve ön değerlendirme listesine kafadan giren birisi, 2 asil 2 yedek olduğunu düşünürsek toplamda ilk 4'e giremiyorsa ya mülakata küfür etmiştir, ya heyecandan dili tutulmuştur, ya da bilimum saygısızlıkla herşeyi berbat etmiştir. Teknik olarak bu kontenjana girememem im-kan-sız. Neden mi? Soruları ben seçmedim ki. Siz aklınızdakileri sordunuz ve hepsine tam olarak cevap verdim. Bana "şu konuyu anlatır mısınız?" dediniz de bilmiyorum mu dedim. Zaten sorduğunuz bilgiye dayalı tek soru "rusça şiir" di, belki de oradaki profesörlerin bile ilk defa duyduğu Puşkinin bir şiirini okudum. Ha bunları okuyan arkadaşlar diyecek ki; iyide kardeşim bunun alesi var yds si var mezuniyet ortalaması var. Tüm bilgilerimi aşağıda yazıyorum: YDS : 85 ALES: 82 100'lük sistemde mezuniyet ortalamam: 95 Takdiri bunu dikkatli şekilde okuyan ve özümseyen tüm genç dimahlara bırakıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Liyakatli olabilirsiniz ama elyak (yani en liyakatlisi) olamadınız. Bende özel bir şirkette çalışıyorum şu günlerde, bırakıp organik tarım yapacağım memleketimde. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında