Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ragojin" data-source="post: 495816" data-attributes="member: 104281"><p>Kendi bölümüm için konuşuyorum, zaten o listede olan arkadaşlar akademik kariyere henüz başlamamış Türkiye'nin en başarılı Rusça öğrencileri. Başka da yok zaten. 95 olsa Ales ne olacak. Sadece kendi sonucunu gösteren bir sorgulama sayfası ile bırak listede olanların en altındakini, LİSTEDE OLMAYAN BİRİNİ DE alırsın. İşte bu yüzden burada birileri paranormal mesajlar atıyor. Adam var kronometre açtım 1 gün 10 saat 22 dakika var diyor. Adam var intihar etmek istiyor. Gördü bu çocuklar tüm o çakallıkları o yüzden herkesin eli kalbinde. Ben ise mezun olduktan sonra hiç akademisyenliği düşünmemiştim. Özel sektördeyim ve çok şükür bir akademisyen kadar kazanıyorum. Sanırım idealist yönüm gönlümdeki ateşi harladı. Olmadı. İşim var diye bu konuyu kapatmayacağım ama. Takipçisi olacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragojin, post: 495816, member: 104281"] Kendi bölümüm için konuşuyorum, zaten o listede olan arkadaşlar akademik kariyere henüz başlamamış Türkiye'nin en başarılı Rusça öğrencileri. Başka da yok zaten. 95 olsa Ales ne olacak. Sadece kendi sonucunu gösteren bir sorgulama sayfası ile bırak listede olanların en altındakini, LİSTEDE OLMAYAN BİRİNİ DE alırsın. İşte bu yüzden burada birileri paranormal mesajlar atıyor. Adam var kronometre açtım 1 gün 10 saat 22 dakika var diyor. Adam var intihar etmek istiyor. Gördü bu çocuklar tüm o çakallıkları o yüzden herkesin eli kalbinde. Ben ise mezun olduktan sonra hiç akademisyenliği düşünmemiştim. Özel sektördeyim ve çok şükür bir akademisyen kadar kazanıyorum. Sanırım idealist yönüm gönlümdeki ateşi harladı. Olmadı. İşim var diye bu konuyu kapatmayacağım ama. Takipçisi olacağım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında