Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ragojin" data-source="post: 496385" data-attributes="member: 104281"><p>Ben farklı bir bölüm için itiraz ettim. Gelen cevap: "Değerlendirme sonuçları websitesinde açıklanmıştır. Talebiniz değerlendirildiğinde maddi bir hata bulunmamıştır."</p><p></p><p>Sen devletin seviye tespit sınavlarından hatırı sayılır puanlar al, hayatının üçte ikisini bu puanları almak için heder et. 10 dakikalık mülakatta üstelik doğru cevap vererek elen gitsin. Bu ne demek biliyor musun?</p><p></p><p>ALES, YDS, Üniversite mezuniyeti puanlarınız vesayetini kaybetmiştir. "Siz bunlara giriyorsunuz, tulum çıkartıyorsunuz ama biz bunları tanımıyoruz demek." </p><p></p><p>Sırf o komisyona dış kaynaktan getirilen hocaların portföyünde olan öğrenci olmadığın için kaybetmen demek.</p><p>Sen tırnak yiyerek sonuçları beklerken kimilerinin kendinden ve sonuçtan emin kahvesini yudumlayarak beklemesi demek. </p><p></p><p>Boşuna itiraz etme kardeşim. Yaptığın itirazı karşındaki insanın önce okuyup sonra anlayıp, "ben bu konuyu çözerim" inancının olması gerek. Sen zannediyor musun bu itiraz Erhan Afyoncuya gidiyor da o da "Araştırın kardeşim bakalım var mı aslı " dediğini ? </p><p></p><p>Hakem heyeti yok. Rektörlükte telefonlara çıkan yok. İtirazının karşılığı yok. Vakıf üniversitesine dönmüş MSÜ. Gidin ticaretle uğraşın, kendi işinizi kurun. Hayalini kurduğun yer kabusun da olabilir. Hayırlısı de geç. </p><p></p><p>Buna sebep olanlara da hakkını helal etme. Her yanlışın bir karşılığı var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragojin, post: 496385, member: 104281"] Ben farklı bir bölüm için itiraz ettim. Gelen cevap: "Değerlendirme sonuçları websitesinde açıklanmıştır. Talebiniz değerlendirildiğinde maddi bir hata bulunmamıştır." Sen devletin seviye tespit sınavlarından hatırı sayılır puanlar al, hayatının üçte ikisini bu puanları almak için heder et. 10 dakikalık mülakatta üstelik doğru cevap vererek elen gitsin. Bu ne demek biliyor musun? ALES, YDS, Üniversite mezuniyeti puanlarınız vesayetini kaybetmiştir. "Siz bunlara giriyorsunuz, tulum çıkartıyorsunuz ama biz bunları tanımıyoruz demek." Sırf o komisyona dış kaynaktan getirilen hocaların portföyünde olan öğrenci olmadığın için kaybetmen demek. Sen tırnak yiyerek sonuçları beklerken kimilerinin kendinden ve sonuçtan emin kahvesini yudumlayarak beklemesi demek. Boşuna itiraz etme kardeşim. Yaptığın itirazı karşındaki insanın önce okuyup sonra anlayıp, "ben bu konuyu çözerim" inancının olması gerek. Sen zannediyor musun bu itiraz Erhan Afyoncuya gidiyor da o da "Araştırın kardeşim bakalım var mı aslı " dediğini ? Hakem heyeti yok. Rektörlükte telefonlara çıkan yok. İtirazının karşılığı yok. Vakıf üniversitesine dönmüş MSÜ. Gidin ticaretle uğraşın, kendi işinizi kurun. Hayalini kurduğun yer kabusun da olabilir. Hayırlısı de geç. Buna sebep olanlara da hakkını helal etme. Her yanlışın bir karşılığı var. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında