Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Itiraz yöntemi" data-source="post: 496462"><p>Daha önceki yorumlara baktığımızda hem tarihten hem diger bolumlerde adayların çoğu haksızlığı rektörün yaptığını yazmış,bu demek oluyor ki cimerden rektorluge veya milli savunma bakanligina yapılan şikayetlerin bir şeyi değiştirmeyeceğini anlıyoruz hepimiz.Rektörlük ve Milli Savunma Bakanlığının bağlı olduğu üst birim olan MSÜ Yüksek Danışma Kuruluna itiraz edebilirsiniz. MSÜ yüksek danışma kurulunun daimi üyelerine internetten baktım.(Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Msü bakan yardımcısı, Kara Kuvvetleri komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı,Hava Kuvvetleri Komutanı, Yök başkanı, Msü rektörü,Milli Eğitim Bakanınınuygun göreceği bakan yardımcısı varmış MSÜ Yüksek Danışma Kurulunda). Bu kurulda muhakkak bir tane adaletli davranan insan vardır, biri davranmasa digeri davranir herhalde.</p><p></p><p>O yüzden MSÜ Yüksek Danisma Kuruluna diye baslik atip elden dilekce yazip postayla Ankaraya yollayabilirsiniz veya cimerden MSÜ Yüksek Danisma Kuruluna diye itirazini yazip oradan Milli Savunma Bakanligi butonuna direk gönderi tiklayip itirazinizi yapabilirsiniz. Yüksek Danisma Kurulu itirazlari inceleyince sonuclar degisebilir, umudunuzu kaybetmeyin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Itiraz yöntemi, post: 496462"] Daha önceki yorumlara baktığımızda hem tarihten hem diger bolumlerde adayların çoğu haksızlığı rektörün yaptığını yazmış,bu demek oluyor ki cimerden rektorluge veya milli savunma bakanligina yapılan şikayetlerin bir şeyi değiştirmeyeceğini anlıyoruz hepimiz.Rektörlük ve Milli Savunma Bakanlığının bağlı olduğu üst birim olan MSÜ Yüksek Danışma Kuruluna itiraz edebilirsiniz. MSÜ yüksek danışma kurulunun daimi üyelerine internetten baktım.(Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Msü bakan yardımcısı, Kara Kuvvetleri komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı,Hava Kuvvetleri Komutanı, Yök başkanı, Msü rektörü,Milli Eğitim Bakanınınuygun göreceği bakan yardımcısı varmış MSÜ Yüksek Danışma Kurulunda). Bu kurulda muhakkak bir tane adaletli davranan insan vardır, biri davranmasa digeri davranir herhalde. O yüzden MSÜ Yüksek Danisma Kuruluna diye baslik atip elden dilekce yazip postayla Ankaraya yollayabilirsiniz veya cimerden MSÜ Yüksek Danisma Kuruluna diye itirazini yazip oradan Milli Savunma Bakanligi butonuna direk gönderi tiklayip itirazinizi yapabilirsiniz. Yüksek Danisma Kurulu itirazlari inceleyince sonuclar degisebilir, umudunuzu kaybetmeyin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında