Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kadro" data-source="post: 496567"><p>Her okul kendi ogrencisini kadroya aliyor bunu anladim artik. Toplam 40 okula basvurdum her okul kendi ogrencisini aldi, bosuna git gel yol parasi odedim 5 yilda. Askeri universitenin kendi yukseklisans doktora ogrencisi yoktur diye dusundum bu yuzden disardan farkli universiteden basvuran adaylar arasindan alim yapar herhalde diye dusunmustum ama kendi ogretmeni oldugunu dusunemedim, bizim bolumde mulakat esnasinda hepimiz gorduk ki zaten Askeri ogretmenlik yapan aday rutbesini yukseltmek icin mulakata girdi muhtemelen o kazandi, kisacasi sadece kendi yukseklisans yaptiginiz okula basvurmanizi öneririm, diger okullara basvurmayin bosuna kargo parasi, yol parasi, hayal kirikligi,uzuntu veriyor insana, ben tecrube ettim ve ogrendim, kendi doktora yaptigim okul disinda hicbir yere basvuru yapmayacagim çünkü nasil olsa her okul kendi ogrencisini aliyor bunu ogrendim ve kabullendim artik. Sizlere de aynisini tavsiye ederim,sadece kendi okulunuzdaki kadro ilanina basvurun,kolay gelsin hepinize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kadro, post: 496567"] Her okul kendi ogrencisini kadroya aliyor bunu anladim artik. Toplam 40 okula basvurdum her okul kendi ogrencisini aldi, bosuna git gel yol parasi odedim 5 yilda. Askeri universitenin kendi yukseklisans doktora ogrencisi yoktur diye dusundum bu yuzden disardan farkli universiteden basvuran adaylar arasindan alim yapar herhalde diye dusunmustum ama kendi ogretmeni oldugunu dusunemedim, bizim bolumde mulakat esnasinda hepimiz gorduk ki zaten Askeri ogretmenlik yapan aday rutbesini yukseltmek icin mulakata girdi muhtemelen o kazandi, kisacasi sadece kendi yukseklisans yaptiginiz okula basvurmanizi öneririm, diger okullara basvurmayin bosuna kargo parasi, yol parasi, hayal kirikligi,uzuntu veriyor insana, ben tecrube ettim ve ogrendim, kendi doktora yaptigim okul disinda hicbir yere basvuru yapmayacagim çünkü nasil olsa her okul kendi ogrencisini aliyor bunu ogrendim ve kabullendim artik. Sizlere de aynisini tavsiye ederim,sadece kendi okulunuzdaki kadro ilanina basvurun,kolay gelsin hepinize. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında