Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademia1" data-source="post: 496737" data-attributes="member: 104441"><p>Evet hakkıyla kazanan tabii ki var, siz kazanamadınız diye 221 kişiyi zan altında bırakmak da nedir? Bir sınavın kazananı siz değilseniz o sınavda kesin hile vardır öyle mi? Ben de bunu anlamıyorum işte. Tüm soruları bilseniz de, eğer rakibiniz de bilmişse ve özgeçmişi sizden daha iyiyse, daha tecrübeliyse o kazanır, bu kadar. Bu torpilli olduğu değil sizden daha iyi olduğu anlamına geliyordur belki hiç düşündünüz mü? Haksızlık olduğunu düşünenler tabii ki istediğini yapsın ama önce bir aynaya bakıp ciddi ciddi düşünsün "gerçekten o kadar kişi arasında hak eden ben miydim?" diye. <strong>Üstüne alınması gerekmeyenler alınmasın</strong>, bunu söylememin nedeni birebir şahit olduğum şeyler. Adamın alanda elle tutulur bir tecrübesi yok, verilen şartları ucundan sağlayarak oralara kadar gelmiş, bu zamana kadar kendini geliştirmek adına yaptığı tek şey alese çalışmak olmuş ve alanla doğrudan ilgili, yıllarca tecrübesi olan rakibi sınavı kazandı diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Tabii ki torpil, değil mi? Çünkü aynaya bakıp da yetersiz olduğunu itiraf etmek zor? Yazmayayım yazmayayım diyordum ama bugüne kadar elde ettiğim her başarıyı bileğinin hakkıyla elde etmiş biri olarak, bu mesleği gerçekten isteyen arkadaşların kafası bulanmasın diye yazmak istedim: bir alanda gerçekten iyiyseniz, bir dayınız olmadan da başarılı olursunuz. O yüzden moralinizi bozmak ve insanları boş yere suçlamak, sürekli bahaneler üretmek yerine kendinizi geliştirmeye bakın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademia1, post: 496737, member: 104441"] Evet hakkıyla kazanan tabii ki var, siz kazanamadınız diye 221 kişiyi zan altında bırakmak da nedir? Bir sınavın kazananı siz değilseniz o sınavda kesin hile vardır öyle mi? Ben de bunu anlamıyorum işte. Tüm soruları bilseniz de, eğer rakibiniz de bilmişse ve özgeçmişi sizden daha iyiyse, daha tecrübeliyse o kazanır, bu kadar. Bu torpilli olduğu değil sizden daha iyi olduğu anlamına geliyordur belki hiç düşündünüz mü? Haksızlık olduğunu düşünenler tabii ki istediğini yapsın ama önce bir aynaya bakıp ciddi ciddi düşünsün "gerçekten o kadar kişi arasında hak eden ben miydim?" diye. [B]Üstüne alınması gerekmeyenler alınmasın[/B], bunu söylememin nedeni birebir şahit olduğum şeyler. Adamın alanda elle tutulur bir tecrübesi yok, verilen şartları ucundan sağlayarak oralara kadar gelmiş, bu zamana kadar kendini geliştirmek adına yaptığı tek şey alese çalışmak olmuş ve alanla doğrudan ilgili, yıllarca tecrübesi olan rakibi sınavı kazandı diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Tabii ki torpil, değil mi? Çünkü aynaya bakıp da yetersiz olduğunu itiraf etmek zor? Yazmayayım yazmayayım diyordum ama bugüne kadar elde ettiğim her başarıyı bileğinin hakkıyla elde etmiş biri olarak, bu mesleği gerçekten isteyen arkadaşların kafası bulanmasın diye yazmak istedim: bir alanda gerçekten iyiyseniz, bir dayınız olmadan da başarılı olursunuz. O yüzden moralinizi bozmak ve insanları boş yere suçlamak, sürekli bahaneler üretmek yerine kendinizi geliştirmeye bakın. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında