Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HukukVeSorgu" data-source="post: 496744"><p><strong>Hak, Hukuk ve Sorgulama</strong></p><p></p><p>Merhaba arkadaşlar. Burada ki yazıları uzun bir süredir takip ediyorum. Bende bu ilana başvurmuştum. Çok şükür olumlu sonuçlandı. </p><p>Sizi iyi anlıyorum. Uzun zamandır ilan bekliyoruz ancak yök ve üniversiteler arasında ki norm kadro devrinden dolayı ilanlar gelmiyordu. İlk defa bu kadar çoklu ve adil bir ilan görünce herkes çok heveslenmişti. Günümüzde ilanların hepsi direk adrese teslim oluyor. Şu şu alanda araştırmalar yapmak üzere vs. Ancak Msü açmış olduğu ilanda en ufak bir özel ilan niteliği yoktu. Çünkü sadece hangi alanda alım yapılacaksa o alanda yüksek lisans yapmış olma şartı vardı. Bu yüzden bu ilanlar bence sonuna kadar adildir. </p><p></p><p>Ben kendi açımdan değerlendirecek olursam cebimde ki son paralarla bu ilana başvuru için balıkesire gittim. Daha sonrasında ise son paralarımla istanbula gittim ve sonuçta kazandım. En ufak bir ümidim yoktu çünkü daha sonradan kişiye özel olduğunu düşünmüştüm. </p><p></p><p>Şimdi burada ortalığı karıştıran ve kendilerince koskoca bir bakanlığa bağlı bir üniversitenin yaptığı alımın adil olmadığını yazan bazı arkadaşların kendilerini bir sorgulamaları lazım. </p><p>Bende sizler gibi kendime sorulan tüm soruları cevapladım öncelikle onu belirteyim. Ayrıca ben yıllardır biriktirdiğim harçlıklarla farklı şehirlerde yapılan kongrelere ve sempozyumlara katıldım bildiriler sundum. Sürekli makaleler yayımladım. Sürekli ingilizce çalıştım. Hatta yayımlanmış kitap bölümlerimde var. Yayımlanmış olan kitap türkiyedeki tüm kitapçılarda şu anda satılıyor. Yapmış olduğum araştırmalar internette hergün en az 5-10 okunma alıyor. Şimdi ben bu kadroyu hak etmedim de kim hak etti sizce ? Bütün bunlar başvuru anında istenmediği halde ben teslim ettim ve mülakatımda belirttim. </p><p></p><p>Lütfen bu sonuçların ne kadar adil olduğunu sorgularken kendinizi de sorgulayın. Bugüne kadar ben be yaptım diye bir düşünün. </p><p>Sadece benim yeterli puanım vardı diyerek ve sorulan tüm soruları cevapladım diyerek size kadro verilmesini bekleyemezsiniz. Çünkü herkes aynı şeyi bekliyor. Siz kazanmış oldaydınız bende aynısını düşünecektim. </p><p>Bu yüzden her kim benim başvurduğum ilan için dava açar ve süreci uzatırsa ona hakkımı helal etmiyorum. Ben kendime her türlü güveniyorum sizde lütfen ilanlara başvurmadan önce kendinize bir güvenin daha sonrasında yargıya güvenirsiniz. </p><p></p><p>Ayrıca raportör yoktu hocalar alandan değildi denilmiş bazı yazılarda. Ben içeriye girdiğimde kim raportör kim hangi alanda çalışıyor hocalarla böyle bir muhabbete giremedim bile. Siz nerden biliyorsunuz komisyondakilerin farklı bölümlerden olduğunu gerçekten ilginç.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HukukVeSorgu, post: 496744"] [b]Hak, Hukuk ve Sorgulama[/b] Merhaba arkadaşlar. Burada ki yazıları uzun bir süredir takip ediyorum. Bende bu ilana başvurmuştum. Çok şükür olumlu sonuçlandı. Sizi iyi anlıyorum. Uzun zamandır ilan bekliyoruz ancak yök ve üniversiteler arasında ki norm kadro devrinden dolayı ilanlar gelmiyordu. İlk defa bu kadar çoklu ve adil bir ilan görünce herkes çok heveslenmişti. Günümüzde ilanların hepsi direk adrese teslim oluyor. Şu şu alanda araştırmalar yapmak üzere vs. Ancak Msü açmış olduğu ilanda en ufak bir özel ilan niteliği yoktu. Çünkü sadece hangi alanda alım yapılacaksa o alanda yüksek lisans yapmış olma şartı vardı. Bu yüzden bu ilanlar bence sonuna kadar adildir. Ben kendi açımdan değerlendirecek olursam cebimde ki son paralarla bu ilana başvuru için balıkesire gittim. Daha sonrasında ise son paralarımla istanbula gittim ve sonuçta kazandım. En ufak bir ümidim yoktu çünkü daha sonradan kişiye özel olduğunu düşünmüştüm. Şimdi burada ortalığı karıştıran ve kendilerince koskoca bir bakanlığa bağlı bir üniversitenin yaptığı alımın adil olmadığını yazan bazı arkadaşların kendilerini bir sorgulamaları lazım. Bende sizler gibi kendime sorulan tüm soruları cevapladım öncelikle onu belirteyim. Ayrıca ben yıllardır biriktirdiğim harçlıklarla farklı şehirlerde yapılan kongrelere ve sempozyumlara katıldım bildiriler sundum. Sürekli makaleler yayımladım. Sürekli ingilizce çalıştım. Hatta yayımlanmış kitap bölümlerimde var. Yayımlanmış olan kitap türkiyedeki tüm kitapçılarda şu anda satılıyor. Yapmış olduğum araştırmalar internette hergün en az 5-10 okunma alıyor. Şimdi ben bu kadroyu hak etmedim de kim hak etti sizce ? Bütün bunlar başvuru anında istenmediği halde ben teslim ettim ve mülakatımda belirttim. Lütfen bu sonuçların ne kadar adil olduğunu sorgularken kendinizi de sorgulayın. Bugüne kadar ben be yaptım diye bir düşünün. Sadece benim yeterli puanım vardı diyerek ve sorulan tüm soruları cevapladım diyerek size kadro verilmesini bekleyemezsiniz. Çünkü herkes aynı şeyi bekliyor. Siz kazanmış oldaydınız bende aynısını düşünecektim. Bu yüzden her kim benim başvurduğum ilan için dava açar ve süreci uzatırsa ona hakkımı helal etmiyorum. Ben kendime her türlü güveniyorum sizde lütfen ilanlara başvurmadan önce kendinize bir güvenin daha sonrasında yargıya güvenirsiniz. Ayrıca raportör yoktu hocalar alandan değildi denilmiş bazı yazılarda. Ben içeriye girdiğimde kim raportör kim hangi alanda çalışıyor hocalarla böyle bir muhabbete giremedim bile. Siz nerden biliyorsunuz komisyondakilerin farklı bölümlerden olduğunu gerçekten ilginç. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında