Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="msumsumsu" data-source="post: 496777"><p>Hocam sıkmayın canınızı alım durdurulmuş olsa dahi temyize gittiğinizde kadronun tekrardan size dönmesi çok kuvvetle muhtemel, dolayısıyla arada geçen süreçte maaşınızı yasal faiziyle elde edersiniz. Tabi bu süreçte biraz sıkıntı çekersiniz ama sonucu sizin için iyi olacaktır. Benim de referansım (torpilim) yoktu ve kadroyu HAKKIMLA aldığıma inanıyorum.</p><p>Arkadaşların atladıkları en önemli mesele tecrübe ve bunun sonucu olan uzmanlaşma, öğretim görevlisi kadrosu için önemli bir kriter. Adamlar kadroyu açarken en az yüksek lisans yapıyor olma şartı koymuşlar. Buda demek oluyor ki çok geniş kapsamlı bir ilan yani herhangi bir konuda makale vb. bir çalışma istememiş dolayısıyla spesifik bir kişi üzerine alım söz konusu değil. </p><p>Pişmiş aşa su katan arkadaşlar lütfen artık bu başlık altında toplanmayın, bakın kadrolar açılmaya başladı. Ortalık karıştırmak yerine açılan kadrolarla ilgilenin. Buda İstanbul Üniversitesi'ne yapılan alımların ilanı: <a href="https://www.akademikpersonel.org/anasayfa/istanbul-universitesi-akademik-kadro-ilani-33.html" target="_blank">https://www.akademikpersonel.org/anasayfa/istanbul-universitesi-akademik-kadro-ilani-33.html</a></p><p> İnşallah, Rabbim gönlünüze göre verir. Selametle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="msumsumsu, post: 496777"] Hocam sıkmayın canınızı alım durdurulmuş olsa dahi temyize gittiğinizde kadronun tekrardan size dönmesi çok kuvvetle muhtemel, dolayısıyla arada geçen süreçte maaşınızı yasal faiziyle elde edersiniz. Tabi bu süreçte biraz sıkıntı çekersiniz ama sonucu sizin için iyi olacaktır. Benim de referansım (torpilim) yoktu ve kadroyu HAKKIMLA aldığıma inanıyorum. Arkadaşların atladıkları en önemli mesele tecrübe ve bunun sonucu olan uzmanlaşma, öğretim görevlisi kadrosu için önemli bir kriter. Adamlar kadroyu açarken en az yüksek lisans yapıyor olma şartı koymuşlar. Buda demek oluyor ki çok geniş kapsamlı bir ilan yani herhangi bir konuda makale vb. bir çalışma istememiş dolayısıyla spesifik bir kişi üzerine alım söz konusu değil. Pişmiş aşa su katan arkadaşlar lütfen artık bu başlık altında toplanmayın, bakın kadrolar açılmaya başladı. Ortalık karıştırmak yerine açılan kadrolarla ilgilenin. Buda İstanbul Üniversitesi'ne yapılan alımların ilanı: [url]https://www.akademikpersonel.org/anasayfa/istanbul-universitesi-akademik-kadro-ilani-33.html[/url] İnşallah, Rabbim gönlünüze göre verir. Selametle. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında