Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MSavÜniArşGör" data-source="post: 496797"><p>Ben de kazanan adaylardan biriyim. Başvurduğum bölümde mülakatta 1. sıraydım. Benden bir sonraki adayın ortalaması nerdeyse 10 puan daha azdı. Mülakat sürecinde kendimi doğru ifade ettiğime inansam da oldukça ciddi oldukları için kazanıp kazanamayacağımla ilgili bir izlenim elde edemedim ve bu yüzden kazanamayacağımı düşünerek yoluma devam ediyordum. Ancak şükür ki nasip oldu kazandım. Hem başvuruda hem mülakat süresinde geceden otobüse binip saatlerce yol gidip hiç uyku uyumadan gittim başvuruya da mülakata da. Şimdi bir kaç arkadaş çıkıp gerçekten hakkıyla kazanan var mı sanki herkes torpille girmiş gibi laflar ediyor. Bu tarz cümleleri kuran arkadasların hakkıyla giren arkadaşların günahını girdiği için onlar adına üzülüyorum. Daha önce başvurduğu yerlerden defalarca başarısız olmuş olan biri olarak kişiye açılmış kadro olsa dahi bu tarz bir cümle kurmadım. Kim hakkıyla girmiştir kim girmemiştir bunu üzerine kafa yormak yerine her yenilgiden sonra daha fazla çalışarak motive ettim kendimi belki siz de denerseniz hayıflanarak zaman geçirmek yerine daha güzel sonuçlar elde edersiniz bir sonraki seferde. </p><p></p><p>Kötü yorumları duydukça hevesiniz kırılıyor mu diyen bir arkadasım icin de sunu söylemek istiyorum hayır hic de kırılmıyor güzel kardesim senin de kırılmasın. Önemli olan güzel işler ortaya koyabilmek . Çalışma saatleri varmış amirler katıymış şöyleymiş böylemişi düşünme. Gittiğin yeri güzelleştirecek olan sensin . Sen ne veriyorsan karşılığında belki hemen olmasa da sabırla alacak olan yine sensin. Umarım kazanan arkadaşlar için hakkında hayırlısı olur kazanamayan arkadaşlar için de burdan çok daha güzelleri daha hayırlısı sizin olsun. </p><p></p><p>İlanlar açıldığında buraya yazan hocalarımızın eğer tekrar burayı görürlerse güvenlik soruşturması sağlık raporu süreci ve işe başlarken ki süreç hakkında detaylı bilgi vermelerini aflarına sığınarak rica ediyorum. Geçen sayfada bir arkadaş sağlık raporu kısmında sorunlar yaşandığını dile getirmiş bu konu hakkında da özellikle bilgilerini rica ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MSavÜniArşGör, post: 496797"] Ben de kazanan adaylardan biriyim. Başvurduğum bölümde mülakatta 1. sıraydım. Benden bir sonraki adayın ortalaması nerdeyse 10 puan daha azdı. Mülakat sürecinde kendimi doğru ifade ettiğime inansam da oldukça ciddi oldukları için kazanıp kazanamayacağımla ilgili bir izlenim elde edemedim ve bu yüzden kazanamayacağımı düşünerek yoluma devam ediyordum. Ancak şükür ki nasip oldu kazandım. Hem başvuruda hem mülakat süresinde geceden otobüse binip saatlerce yol gidip hiç uyku uyumadan gittim başvuruya da mülakata da. Şimdi bir kaç arkadaş çıkıp gerçekten hakkıyla kazanan var mı sanki herkes torpille girmiş gibi laflar ediyor. Bu tarz cümleleri kuran arkadasların hakkıyla giren arkadaşların günahını girdiği için onlar adına üzülüyorum. Daha önce başvurduğu yerlerden defalarca başarısız olmuş olan biri olarak kişiye açılmış kadro olsa dahi bu tarz bir cümle kurmadım. Kim hakkıyla girmiştir kim girmemiştir bunu üzerine kafa yormak yerine her yenilgiden sonra daha fazla çalışarak motive ettim kendimi belki siz de denerseniz hayıflanarak zaman geçirmek yerine daha güzel sonuçlar elde edersiniz bir sonraki seferde. Kötü yorumları duydukça hevesiniz kırılıyor mu diyen bir arkadasım icin de sunu söylemek istiyorum hayır hic de kırılmıyor güzel kardesim senin de kırılmasın. Önemli olan güzel işler ortaya koyabilmek . Çalışma saatleri varmış amirler katıymış şöyleymiş böylemişi düşünme. Gittiğin yeri güzelleştirecek olan sensin . Sen ne veriyorsan karşılığında belki hemen olmasa da sabırla alacak olan yine sensin. Umarım kazanan arkadaşlar için hakkında hayırlısı olur kazanamayan arkadaşlar için de burdan çok daha güzelleri daha hayırlısı sizin olsun. İlanlar açıldığında buraya yazan hocalarımızın eğer tekrar burayı görürlerse güvenlik soruşturması sağlık raporu süreci ve işe başlarken ki süreç hakkında detaylı bilgi vermelerini aflarına sığınarak rica ediyorum. Geçen sayfada bir arkadaş sağlık raporu kısmında sorunlar yaşandığını dile getirmiş bu konu hakkında da özellikle bilgilerini rica ediyorum. Herkese hayırlı akşamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında