Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hak aramak" data-source="post: 496800"><p>Balıkesir için adaletsiz davranıldığını düşünenlerdenim ben de.Kendi alanımızdan hiç hoca olmaması gerçekten çok üzücüydü.Üstte Balıkesir'i kazanan aday yazmış makalem vardı,kitabım vardı,kongrelere gitmiştim diye yazmış.Asıl sorun şu ki, biz de kongrelere gittik,bizim de makalemiz var sizinkine ek olarak üstelik Boğaziçi'nde okuduk ama kaybettik.''Kaybeden kendisine baksın önce'' demişsiniz,kendimize bakıyoruz dediğiniz gibi zaten bu yüzden adaletsiz davranıldığını düşünüyoruz.Bir kazanan adaya bakıyoruz, bir de kendimize bakıyoruz,kazanan adayın kendimize göre daha düşük seviyede olduğunu görünce adil olunmadığına ,hak ederek kazanmadığına iyice emin oluyoruz beyefendi.''Ben bu kadroyu hak etmedim de kim hak etti acaba'' diye yazmışsınız. Mütevaziliğinize diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten.Sizden daha iyi adaylar olduğunu bilmediğiniz için en çok kendinizin hak ettiğini düşünüyorsunuz.Şu yazdıklarınızdan sonra Balıkesir için iyice emin oldum artık adil olunmadığına.Ayrıca kim Balıkesir için iptal davası açarsa, hakkımı helal etmiyorum yazmışsınız.Neden bu kadar korkuyorsunuz ki zaten hakkınızla girdiyseniz davayı yine kazanırım diye içinizin rahat olması gerekirdi, bu kadar endişelenecek bir durum yok beyefendi.Hukuksal yol ile hak aramak en doğal hakkımız.Buna karışamazsınız diye düşünüyorum beyefendi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hak aramak, post: 496800"] Balıkesir için adaletsiz davranıldığını düşünenlerdenim ben de.Kendi alanımızdan hiç hoca olmaması gerçekten çok üzücüydü.Üstte Balıkesir'i kazanan aday yazmış makalem vardı,kitabım vardı,kongrelere gitmiştim diye yazmış.Asıl sorun şu ki, biz de kongrelere gittik,bizim de makalemiz var sizinkine ek olarak üstelik Boğaziçi'nde okuduk ama kaybettik.''Kaybeden kendisine baksın önce'' demişsiniz,kendimize bakıyoruz dediğiniz gibi zaten bu yüzden adaletsiz davranıldığını düşünüyoruz.Bir kazanan adaya bakıyoruz, bir de kendimize bakıyoruz,kazanan adayın kendimize göre daha düşük seviyede olduğunu görünce adil olunmadığına ,hak ederek kazanmadığına iyice emin oluyoruz beyefendi.''Ben bu kadroyu hak etmedim de kim hak etti acaba'' diye yazmışsınız. Mütevaziliğinize diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten.Sizden daha iyi adaylar olduğunu bilmediğiniz için en çok kendinizin hak ettiğini düşünüyorsunuz.Şu yazdıklarınızdan sonra Balıkesir için iyice emin oldum artık adil olunmadığına.Ayrıca kim Balıkesir için iptal davası açarsa, hakkımı helal etmiyorum yazmışsınız.Neden bu kadar korkuyorsunuz ki zaten hakkınızla girdiyseniz davayı yine kazanırım diye içinizin rahat olması gerekirdi, bu kadar endişelenecek bir durum yok beyefendi.Hukuksal yol ile hak aramak en doğal hakkımız.Buna karışamazsınız diye düşünüyorum beyefendi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında